8 sexuálních hříchů, kterých dopouštíme na mužích

Platí obecné pravidlo, že ženy v sexu oceňují něžný přístup. A co muži? Je jim v tomhle směru snad všechno jedno? Ale kdepak! Na některé věci jsou hákliví úplně stejně jako vy. Tak proč se k nim někdy chováte tak špatně? Tohle je vašich 8 největších hříchů!

Sex je náš, dělá dobře mě i tobě.“ Legendární písnička kapela Lucie se vryla do paměti každého z nás. Akorát s tím podtextem a sdělením to nebude tak horké. Sex bohužel nedělá jen „dobře“. Na co si stěžují konkrétně muži? Dejte si pozor na tohle…

1. Neumíte správně odmítat

Dneska se mi do sexu nechce. Tak vyvolám konflikt, vytvořím dusnou atmosféru a on mi dá pokoj.“ Taky někdy tak uvažujete? Chyba. Z psychologického hlediska je takové chování velmi toxické pro každý vztah.

Pokud nemáte na milování chuť, odmítněte taktně „situaci“, ne muže jako takového. (Stačí ho třeba přizvat k sobě na gauč a přitulit se k němu.) Zklidníte atmosféru a nebudete mezi sebou stavět zeď. Mimochodem, 69,6 % českých žen se ze sexu vymlouvá. Vede bolest hlavy, únava a nedostatečná nálada na sex. Proč to neříkáte rovnou? „Dnes ne, miláčku, nechce se mi. Ale byla bych ráda, kdybychom se spolu aspoň podívali na nějaký pěkný film.

2. Pohrdáte orálním sexem

Spousta mužů se ráda dívá, jak jim žena zpracovává penis ústy. Některé milenky to ale uráží, neboť se cítí být ve velmi submisivním postavení, a proto nechtějí, aby je muž při orálním sexu sledoval. Jiné se ušklíbají nebo dáví. Ty nejextrémnější si dokonce neváhají i uplivnout… Taky špatně.

Pokud se vám orální sex protiví, nepomohou vám ani sebedokonalejší techniky světa. Je třeba změnit přístup. Je v tom pach? Pak si muže vykoupejte. Dávení se dá taky zvládnout a polykat nemusíte vůbec nic. Hlavně se ale netvařte jako při mučení! „Mezi základní pravidla patří dávat najevo, že se vám to líbí,“ zastává názor britská sexuoložka Tracey Cox.

3. Vyjadřujete, jak moc se nebavíte

Na tom, co máte na sobě, vůbec nezáleží. Jeden z nejhorších hříchů, kterých se ženy na mužích dopouštějí, je projevování opovržení a nudy - když už se tedy k sexu svolí. Rozdíl mezi dobrým a špatným sexem je totiž v zápalu.

Jakmile si dotyčná lehne na záda, čeká, že ji obstaráte, a ještě u toho vzdychá, jedná se o pohrdání muži. My vám chceme udělat dobře stejně jako vy nám, tak proč ty komedie?“ ptá se čtenář Martin s tím, že „pokud vás to nebaví, radši odmítněte“.

4. Jdete na to příliš zostra

Když nevíte, na kolik jemné nebo drsné zacházení má váš milenec rád, je třeba to od něj odkoukat. Zbrklost a neopatrnost vůči penisu, předkožce, varlatům nebo řitnímu otvoru patří k častým prohřeškům žen. Jo, a dráždivé, kousavé žužlání je fajn, ale ne hned ze začátku a ne doopravdy. Zuby muže děsí.

5. Vyčítáte mu selhání

Androlog Karel Kočí uvádí, že 54 % českých mužů ve věku 35-65 let trpí nějakou formou poruchy erekce. Selhání se prostě stávají. Jenže jedna věc je přejít to, uklidnit milence nebo se tomu popřípadě i zasmát, ta druhá zlobit se, vyčítat či ponižovat.

Nejsme všemocní, penisu se prostě někdy poručit nedá,“ krčí rameny šestatřicetiletý Radim, podle kterého útočná, zlostná a posměvačná milenka zasadí do mužovy psychiky hluboké rány.

6. Věnujete se pouze a jen penisu

Mezi erotogenní zóny nepatří jen penis, ale i hráz, konečník, varlata, bradavky… Těmto zónám je třeba se věnovat, ne jen útočit na penis v naději, že „to brzy skončí“ nebo že muž hýčkání nepotřebuje. Potřebuje, akorát ne tak dlouho jako vy.

7. Odmítáte všechny jeho nápady

Dobře, nechcete se zúčastnit sexu ve třech a ani vás neláká anální rodeo. Ale proč odmítat návrh na novou sexuální polohu či prohození rolí, hrátky s voskem, zavazování očí, sexting po telefonu a další věci? To je, jako když vyjadřujete: „Jsi k ničemu, tvoje nápady jsou ubohé a mně nestojí za to, abych se jimi zabývala.

„Jak to shrnout jednou větou? Hodně smutný příběh. Znal jsem kamaráda, jehož manželka se milovala pouze v jedné poloze, nesnášela změny a vyžadovala určitý postup při sexu,“ vypráví Ládis, podle kterého takový sex muže nebaví a ani bavit nebude.

„I když i špatný sex je sex a my jsme rádi defacto za všechno, odmítání běžných erotických nápadů bereme jako odmítání naší osobnosti,“ říká a dodává, že jeho kamarád tohle vydržel dva roky. Pak si našel milenku (vášnivější a kreativnější) a od manželky odešel.

8. Mlčíte - pořád

Skvělá masáž a vy jste zticha? Výborný orální sex a vy jste pořád zticha? Ani náznak radosti, touhy, vášně, uspokojení? Muž si myslí, že se vám nejde zavděčit… Projevte trochu toho nadšení pro věc a zasténejte, přivřete oči, blaženě vzdychněte, spokojeně zamručte. Uděláte radost nejen jemu, ale i sobě.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat