Misionář, nebo na koníčka. Sexuální poloha prozradí, jaký jste člověk

20.02.2017 | Sex a vztahy

Lidská psychologie a rysy osobnosti ovlivňují chování mnohem více, než si mnohdy uvědomujeme. Proč někdo miluje soulož v misionářské poloze, zatímco jiný střídá milování ve stoje se sexem ze zadu, vypovídá velmi o tom, jakým je člověkem v běžném životě. Zda je dominantní, submisivní, rád experimentuje, či je naopak konzervativní.

„Nejoblíbenější a nejčastěji provozovanou formou soulože je ta v misionářské poloze. Mileneckému páru totiž nabízí nejintimnější a nejtěsnější spojení,“ vysvětluje doktorka Deidre Sandersová z Londýna.

Kdo miluje misionáře

Misionářské poloze dávají mezi muži přednost ti, kteří mají rádi jistotu a bezpečí. Volí ji také opravdoví chlapi, kteří potřebují v posteli občas utěšit a ujistit. Přitom je ale muž tím, kdo situaci ovládá, takže o něm vypovídá, že má rád alespoň jistou formu dominance. Tato poloha však vypovídá také o tom, že muž při sexu miluje velmi intimní a blízké propojení.

Mezi ženami ji volí především ty, které se rády v posteli uvolní a předají mužům iniciativu, protože jsou jinak přes den velmi aktivní.

Pro sebevědomé ženy

Lžičky si volí jedinci velmi romantičtí, kteří si užívají pomalé pohyby, velkou blízkost a intimitu. Provozují ji muži citliví a něžní, kteří rádi dělají své partnerce dobře. Mezi ženami ji volí ty, které jsou velmi smyslné a potrpí si na kvalitním prožitku a nikoli kvantitativním tělocviku.

Poloha na koníčka je jasným důkazem, že dominanci přejímá žena. A dovolí si ji jen velmi sebevědomé páry. Ženám nejméně lichotí, když nemají dokonalou postavu, z mužů činí submisivní jedince, kteří však rádi dopřejí své ženě, aby si užila maximální rozkoš a řídila si její dávkování. Takový muž je skutečně velmi pečující a žena si s ním může být jistá, že její zájmy mu nejsou jedno.

Sexy experimenty

Poloha zezadu je pro milovníky vzrušení a erotických experimentů, kteří si nepotrpí tolik na mazlení a intimním spojení při sexu. Umějí si užívat sami sebe. Poloha je velmi dominantní z pozice muže a velmi submisivní z pozice ženy. Obě pohlaví holdující této formě sexu jsou většinou divočejší.

Sex ve stoje je vůbec nejjasnějším projevem dobrodružné a velmi aktivní povahy, která nesnáší nudu a rutinu. Tuto polohu milují silní charismatičtí mužové, kteří jsou velmi vstřícní a mají velkou a smělou osobnost. Mezi ženami jí dávají přednost ty sportovně založené milující energii a vzrušení.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat