TEST: Lubrikanty dráždivé i oddalující vyvrcholení! Kdy a jaký použít?

03.04.2010 | Sex a vztahy

Tentokrát jsme se zaměřili na lubrikační gely dráždivé a oddalující vyvrcholení. Společně s vámi je otestujeme na vlastí kůži, zda splňují to, co slíbily.

Stále jsme v kategorii lubrikačních gelů vaginálních. V minulém díle jsme testovali lubrikační gely na bázi silikonové, vodní a lubrikanty s příchutí. Jak je používat a kde jej koupit si můžete přečíst v první části našeho testování

Klasické lubrikační gely účinně pomáhají odstranit problémy, plynoucí z nedostatečné lubrikace poševní sliznice, a tím nejenže snižují riziko drobných poranění, ale také celkově zpříjemňují styk. Dráždivé lubrikanty a lubrikanty oddalující vyvrcholení jsou spíše erotickou hračkou a pomůckou.

Lubrikační gel dráždivý

Dráždivé lubrikanty prokrvují pokožku intimních partií, zvyšují dráždivost, a tím pádem i intenzitu orgasmu. Jsou určeny ženám i mužům a přinášejí větší a intenzivnější požitek ze sexu. Pozor, není vhodný pro muže a ženy s přecitlivělou pokožkou. Většinou jsou na vodní bázi, a lze je tedy použít se všemi druhy erotických pomůcek i kondomu. U kondomu si jej partner musí nanést před nasazením.

Lubrikant oddalující vyvrcholení

Tlumivé lubrikanty pokožku mírně znecitlivují a pomáhají oddálit ejakulaci a prodloužit milování. Jsou určeny pouze mužům. Nanášejí se před nasazením kondomu. Ten je při užití tohoto lubrikantu nezbytný, jinak by došlo k nežádoucímu znecitlivění i partnerky . Tlumivé lubrikanty se vyrábějí na bázi silikonu a vody. Vodní báze dává pocit přirozenosti a díky silikonu se prodloužila doba kluznosti. Nejsou vhodné na silikonové pomůcky.

Dnes jsme společně s vámi vyzkoušeli tyto lubrikanty:

1. Oddalující vyvrcholení
2. Dráždivý

Opět jsme hodnotili cenu, celkový dojem a univerzálnost využití.

Dráždivý lubrikant: Eros warming lubrikant


Cena: 795 Kč

Hodnocení redaktorky Chiary: Tento lubrikant je ideální pro chvíle, kdy se vám do sexu až tak moc nechce, ale přece jen se pro svého partnera „obětujete“. Dejte látkám, obsaženým v gelu, pár minut a ucítíte slabé, dráždivé mravenčení, které jen umocní každý dotek partnera. Ale pozor – pokud to s množstvím gelu přeženete, můžete si přivodit i opačné pocity. Lepší je začít s menším množstvím, počkat, jak na vás gel zareaguje, a případně později přidat. Gel není určený pro orální sex, a proto si dobře rozmyslete, kdy ho na genitálie budete aplikovat, abyste sobě nebo partnerovi nepřivodila oteklý jazyk.
Známka: 1


Hodnocení uživatelky Květy
(28), zdravotní sestřičky: Vyzkoušela jsem gel samostatně a pak i v kombinaci s vibračním kroužkem. První varianta byla pro oba velmi příjemná, zvláště ze začátku. Později ale, zhruba po 15 až 20 minutách to pro mne začínalo být nepříjemné až bolestivé. Takže doporučuji spíše pro standardní soulož, než pro dlouhé celonoční milování. Varianta s vibračním kroužkem moje i partnerovo vzrušení ještě umocnila.
Známka: 1

TIP: Další dráždivé gely najdete ZDE


Lubrikant oddalující vyvrcholení: Flutschi dauer power

Rada prodavačky:
  Gel je určený výhradně k pohlavnímu styku, nelze je použít například k masáži či u erotických pomůcek. Má neutrální chuť i vůni.  Je na vodní bázi v kombinaci se silikonovou. 

Cena: 495 Kč

Hodnocení redaktorky Chiary: U lubrikačního gelu na oddálení vyvrcholení je výhoda jeho kombinace vodní a silikonové báze k ničemu, když jej užívá jen partner. Není pak podstatné, že silikonová báze vydrží déle. Já jsem si delší sex užila maximálně, partner měl menší výtky ke snížené citlivosti během styku, ale o to intenzivnější bylo vyvrcholení. 
Známka: 2


Hodnocení uživatelky Květy (28), zdravotní sestřičky: Vzhledem k tomu, že mám stálého partnera a nepoužíváme kondom, bylo použití gelu na oddálení vyvrcholení rozpačité. Ke znecitlivění došlo i u mě, a orgasmus se tím oddálil tak, že jsem ho dosáhla až druhý den. Ještěže tentokrát nedošlo na orální sex. Partner si gel chválil, vydržel dvojnásobně déle. Což mi bylo k ničemu. Takže radím: I u lubrikantů čtěte návod na použití.
Známka: 4 (při správném použití by bylo hodnocení vyšší)


Testování vzniklo ve spolupráci s



Chcete se také zúčastnit našeho testování erotických pomůcek? Napište nám na redakce@bety.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat