Signály, které prozrazují, že o něj máte zájem

12.05.2017 | Sex a vztahy

Říkat si můžete, co chcete. Pokud se vám muž líbí, pozná to třeba i navzdory nelichotivým poznámkám. Jak? Těmto sedmi věcem, které zmapoval zkušený a vnímavý svůdník, se vaše tělo v případě zájmu o něj neubrání!

„Jsem si neomylně vědomý toho, kdy a co si můžu dovolit,“ prozrazuje osmatřicetiletý čtenář Dan, který je samozvaným odborníkem na řeč ženského těla. Podle jakých signálů, které má prověřené léty, pozná, zda o něj jako o muže máte zájem? Takhle se vaše tělo chová ve fázi touhy!

Hladíte si krk

„Ne, nejedná se o ztuhlost šíje. Asi tak v 80 procentech, kdy si žena hladí krk a odhazuje z něj vlasy, čeká na to, až ji oslovím. Tohle gesto považuji za jedno z nejčastěji používaných,“ směje se Dan. Podobně to funguje i u přejíždění prstů po pažích. Upřímně? Každý autoerotický dotek rovná se prozrazení vašeho sexuálního zájmu.

Stojíte s rozkročenýma nohama

Pokud máte nohy od sebe, přičemž váha spočívá na jedné straně, cítíte se sebejistě a sexy. Jedná se přístupnost k seznamování, flirtu a milování? Samozřejmě! Ve společnosti muže to svědčí o jediném: líbí se vám – a chce ho.

Hrajete si s vlasy

Omotávání pramínků okolo prstů, nebo “méně nápadné“ vsunutí ukazováčku do kštice. Mnoho žen pohazuje a kroutí hlavou nebo různě zvedá ruce a hraje si s vlasy. Všechno to prozrazuje otevřenost a vstřícnost vůči vyhlédnutému atraktivnímu muži. Někteří experti na řeč těla dokonce podotýkají, že to má co dělat se skrytou manipulací žen. Pozvednutím a pohybem paže „koketa“ vysílá směrem k druhému pohlaví feromony z potních žláz v podpaží. Často k tomu přidá i pohled. Schválně se zaměřte na to, jestli to náhodou neděláte taky… Pokud ano, patříte k ukázkově čitelným případům.

Upravujete se

Smítko na sukni, matné rty, odstávající vlas… Tak to ne. Všechno musí být v naprostém pořádku. „Jakmile se dotyčná začne upravovat, olizuje si rty, něco rovná, čechrá či jinak zdokonaluje, vím, že chce vypadat lépe, dokonaleji a atraktivněji. Samozřejmě kvůli mně,“ odhaluje svůdník Dan.

Ukazujete vnitřní stranu stehen

Oblast rozkroku je velmi intimní. Je však troufalé na ni přímo poukazovat, neboť to působí lacině. Jenže nohy, které k ní vedou, už směle koketovat mohou! Proto má muž absolutní jistotu, že mu nedáte košem, spíš naopak, když začnete odhalovat vnitřní stranu stehen. Stačí nenápadně, například sedíte-li čelem i tělem k nápadníkovi (s jednou nohou složenou pod sebou). Ví, že vás má v kapse!

Hrajete si s oblečením

Přeskočila jiskra a vy máte chlípné myšlenky? Jak asi myslíte, že se to projevuje? Tělo se ihned začne zbavovat zbytečné zátěže… Třeba vrstev oblečení. „Obvykle se setkávám i s tím, že ženy vyhrnují sukně nebo si rozepínají knoflíky. Jedná se o jasný signál zájmu,“ dál popisuje čtenář Dan, který ženskou taktiku odhalil již dávno.

Ne, není to okaté a typicky lascivní. V mnoha případech si žena něco rozepne nebo povytáhne v momentě, kdy se vzdálíte – třeba odejdete na toaletu. Znalí věci proto bedlivě sledují, kolik knoflíků má dotyčná v momentě, než ji opustí. Mění se to, to mi věřte,“ směje se Dan a dodává, že se skleničkou alkoholu tato gesta přicházejí o něco dřív než normálně.

Narušujete druhému osobní prostor

Touha zalíbit se, zaujmout, polapit? Ženy nastavují svoje tělo tak, že je nemožné se jich nedotknout. Jakmile začnete narušovat osobní prostor muže, například rukama, jsou jeho vyhlídky na vaše sbalení více než reálné. Natáhnete-li se přes něj třeba pro drink, dáváte mu zelenou…

Trápí vás nedostatek sebevědomí, máte pocit, že vaše tělo není takové, jaké byste si představovali, bojujete neúspěšně s některými problematickými partiemi? Jste nešťastní v partnerství, v sexu, máte pocit, že jste na světě úplně sami a nikdo vám nerozumí?

Pak právě vám je určena poradna Enja, kde vám přední čeští odborníci pomohou najít odpovědi na otázky a potíže, které vás trápí.

Položte svůj dotaz Enje již dnes!






Celkem 7 komentářů

snegurka
16.05.2017
ovace
16.05.2017
ano
kattkaa
16.05.2017
vivi11
15.05.2017

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat