Ranní sex je top začátek dne

Většina párů se miluje večer nebo v noci. Dejte ale sexu šanci také v jiných denních dobách. Proč se do „akce“ nepustit hned po ránu?

Intimita na vrcholu

Celou noc jste strávili bok po boku, nemáte na sobě moc oblečení, jste zachumlaní v peřinách, probouzíte se, nemáte ani vyčištěné zuby a posledních pár hodin jste vedle sebe pochrupovali a slintali na polštář. A stejně cítíte touhu se pomilovat! Jen máloco je tak intimní jako sex za rozbřesku. Lidé jsou zranitelní, nic neskrývají a nepředstírají.

Láska po vašem boku

Také se občas probudíte ráno dřív než váš partner/vaše partnerka a chvíli se díváte, jak po vašem boku spokojeně spí, a říkáte si, jaké štěstí jste měli, že jste pro sebe našli tak úžasného člověka? Tyhle chvilky jsou tak krásné a člověk při nich cítí spoustu lásky. A také touhy. Zkuste partnera/partnerku něžně probudit a dokázat jim, co k nim cítíte, sladkým milováním.

Žádná velká námaha

A teď trochu praktična. Občas vyžaduje docela úsilí „přemluvit“ partnera/partnerku k milování. Ovšem po ránu to zas taková práce není. Stejně už jste v posteli, ani žádná velká fyzická aktivita se po vás nevyžaduje (kdo by se jí chtěl v té rozespalosti věnovat). Prostě se skvěle pomilujete. Nic víc, nic míň.

Dokonalý začátek dne

Také slovutní vědci ranní sex adorují. Je známo, že milování je skvělým prostředkem proti sexu a dokáže pořádně zlepšit náladu. A to zrovna není od věci – usmívat se už od probuzení, protože váš mozek „plave“ v těch správných hormonech a nějaký stres si na vás jen tak nepřijde.

Bez tělocviku

Když si s partnerem/partnerkou užijete půlhodinku milování, můžete klidně zapomenout na ranní rozcvičku. Za oněch 30 minut sexu totiž muži spálí asi 120 a ženy okolo 90 kalorií. A co si budeme namlouvat – milování je rozhodně příjemnější pohyb než třeba sedy-lehy.

Zdroj: womenshealthmag.com, healthline.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat