Postrach každé svatby. Byl i na té vaší?

28.07.2011 | Sex a vztahy

Naplánovat můžete každý detail. Ale to, co na svatbě nenaplánujete, je chování hostů. Jaké jsou nejčastější svatební pohromy?

1.    Tak která se se mnou vyspí?

Kdo ví, kde se tahle fáma vzala, ale někdo kdysi vypustil informaci, že na svatbách se single ženy a dívky cítí strašně osaměle, a tak jsou ochotny hupsnout do postele s každým, kdo se jim nabídne. A buďte si jistá, že na každé svatební oslavě se alespoň jedno takové individuum vyskytuje. V podstatě je neškodné, ale dokáže pěkně pokazit náladu, zvláště patříte-li právě k nezadaným hostům. Neodradí ho ani ty nejsarkastičtější poznámky, i když mu šestkrát zopakujete, že si s ním nezatančíte, stejně se vás přijde zeptat posedmé. Nejlepší obrana proti němu je nezůstávat během oslavy ani na chvíli sama a slůvko „NE“.

2.    Opilý strýc

Také svatební klasika. Někteří hosté si zkrátka vyloží „pití zdarma“ jako možnost neomezené konzumace. Bez ohledu na následky. Jistě, do určité míry se nic neděje, chvíli je takový člověk zábavný, ale poté, co hladina alkoholu v krvi překročí určitou míru, stane se prakticky nezvladatelným. Jedinou obranou je několik párů statných rukou, které zmíněného opilce posadí do taxíku a odešlou směr domov.

3.    Rozezlený příbuzný

Nechcete se nikoho z rodiny dotknout, a tak pozvete skoro každého. I tetičku, se kterou vaše rodina vlastně zas až tak moc nevychází. A nebo se třeba babička vašeho nastávajícího odmítá smířit s tím, že si její vnouček nebere Novákovic Milenu, ačkoli její tatínek vlastní řeznictví, a tudíž by to byla skvělá partie, ale vás, a máte o zábavu postaráno. Respektive o řadu velmi rozpačitých okamžiků na vlastní svatbě. Praní špinavého rodinného prádla před desítkami hostů dokáže ze slavnostního obřadu udělat nedůstojnou frašku.

4.    Ženichův „divný“ kamarád z dětství

Na obřad s formálním dress codem přijde v černém koženém plášti, pod nímž skrývá černé tričko s motivem metalové kapely, o níž už jistě nebudete nikdy chtít slyšet, a černé kapsáče. Když si řeknete své „ano“, hlasitě se rozpláče a při hostině či oslavě se s ostatními hosty (tedy těmi, kteří nestačí utéct) baví o smyslu smrti, Platónově podobenství o jeskyni nebo podivném alternativním festivalu v Grónsku, který před lety navštívil a na kterém se skvěle sjel neidentifikovatelnou látkou.
 






Celkem 1 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat