Jedináčci podvádějí ve vztahu častěji

04.09.2017 | Sex a vztahy

Jedináčci čelí ve svém životě řadě předsudků a stereotypních představ. Jsou vnímáni jako rozmazlení a sobečtí jedinci, kteří se neumějí dělit. A bohužel k jejich nehezkým zobecňujícím vlastnostem lze přičíst také náchylnost k nevěře. Samozřejmě po světě běhají miliony věrných jedináčků, ale průzkumy dokazují, že mezi nevěrníky je jich většina.

Jedináčci častěji podvádějí stálé partnery a mezi klienty seznamek pro nevěrníky typu Illicit Encounters, kteří na tomto webu hledají protějšky pro sexuální úlety za zády stálých partnerů, je jich většina.

Podle průzkumu mezi členy této seznamky tvoří jedináčci čtyřiatřicet procent základny. Což je procentuálně mnohem víc, než kolik je jedináčků v běžné populaci.

Jedináčkem jsou svým způsobem po jistý čas i prvorození potomci, druhou nejpočetnější skupinou mezi nevěrníky na Illicit Encounters tvoří právě oni. Prvorozených je mezi nimi osmadvacet procent. Třetí skupinou jsou nejmladší ze sourozenců – hýčkaní benjamínci – jich je třiadvacet procent. Jen patnáct procent tvoří lidé narození uprostřed mezi starším a mladším sourozencem.

„Dětství a dospívání se může v mnoha směrech promítat do toho, jak prožíváme své vztahy v dospělosti,“ uvedl k výsledkům Christian Grant ze společnosti Illicit Encounters.

A co znamení?

Statistiky nejrůznějších seznamek poskytují o nevěrnících zajímavé poznatky. Dokonce díky nim víme, které znamení zvěrokruhu je v podvádění přeborník. Schválně, které byste si tipli?

Některá znamení se zkrátka dopouštějí nevěry častěji než jiná. Toto tvrzení sice může vést k nebezpečnému zobecňování a jistě jsou na světě miliony zrozenců ve znamení Berana (Skopce), kteří jsou partnerům věrní jako labutě, jenže na seznamkách pro nevěrníky je nejvíce právě lidí narozených v tomto astrologickém znaku.

Podle analýzy uživatelů seznamky Gleeden, která byla zřízena v roce 2009 a která poskytuje možnost zadaným a v manželství žijícím jedincům najít protějšek pro tajnou nevěru, je mezi uživateli právě nejvíce Beranů – tedy lidí zrozených mezi 21. březnem a 19. dubnem.

Seznamka, primárně sídlící ve Francii, má asi tři miliony uživatelů z celé planety.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat