Zvedněte mu v posteli… sebevědomí

23.08.2011 | Sex a vztahy

Muži potřebují chválit. A v oblasti sexu to platí dvojnásob. Kdo by neslyšel rád, že dokázal toho druhého uspokojit?

Někteří muži o svých sexuálních dovednostech (často naprosto zbytečně) pochybují, a tak jejich sebevědomí v posteli nebezpečně klesá. Na vině může být cokoli – od nešetrné, třeba i v žertu a nikterak vážně míněné poznámky týkající se jeho výkonnosti, až po „selhání“ v minulosti.

Pokud je to i případ vašeho partnera, zkuste mu pomoci – když si v sexu budete bez starostí užívat oba dva, bude prožitek ještě lepší!

1.    Začínejte… a často

Buďte to vy, kdo dá k milování podnět. Když váš partner uvidí, že se s ním chcete milovat tak často, dojde mu, že se vám sex s ním opravdu líbí, a nebude o sobě tolik pochybovat.

2.    Nezapomeňte na hlasové projevy

Samozřejmě nedoporučujeme nějaké předstírání, to v žádném případě, ale proč byste nedala vědět, jak se vám milování líbí, pořádně hlasitě (ovšem pozor na sousedy nebo děti)? Vzdechy a výkřiky jsou pro muže jasným důkazem, že se vám milování líbí.

3.    Buďte upřímná, ale opatrně

Pokud spolu o sexu a svých touhách nemluvíte, je váš milostný život v ohrožení. Mluvte o tom, co se vám líbí, co vás vzrušuje, sdílejte své sexuální představy. Ale pozor, pokud byste byla příliš kritická, můžete napáchat více škody než užitku. Mužské ego je snad nejkřehčí věc na světě…

4.    Chvalte… hodně

Líbilo se vám milování, byla ta či ona pozice opravdu vzrušující, rozpaluje vás, když váš partner dělá to a to? Nenechávejte si to pro sebe!
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám partner nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat