Fisting: Sexuální praktika pro zkušené

19.04.2010 | Sex a vztahy

Oblast lidské sexuality a jejích pokusů je velká. Partneři zkoušejí nové experimenty a v rámci erotických hrátek se někteří pustí klidně i do tzv. fistingu. Co to vlastně dělají?

Špetka teorie na začátek

Fist = pěst. Partner do pochvy velmi citlivě zasouvá postupně všechny prsty. Chlapi řeknou, že je to skvělý pocit, když se zvládnou takhle na maximum dostat dovnitř a vidí, že jejich miláček si to patřičně užívá. Ženy si pochvalují úžasný pocit naplnění, přestože nemusí dosáhnout ani orgasmu. A přestože jde o velmi málo používanou sexuální aktivitu, není ničím zvrhlým ani nechutným – záleží prostě na obou partnerech, jestli jim vyhovuje. Pokud ano, ať se nezdráhají ji vyzkoušet. A pokud je tato praktika neláká, nechť se klidně věnují tomu, co je v posteli baví. Prostě a jednoduše – proti gustu žádný dišputát.
Pokud jste se však s vaším protějškem rozhodli fisting vyzkoušet, tady je šest základních rad, jak na to.

Pravidlo č. 1 – Hlavně se uvolněte

Než se pustíte do experimentu, musí být žena naprosto uvolněná. Je dobré dát si společnou koupel, skleničku dobrého vína, pomazlit se, věnovat se něžnostem… V posteli jeden druhému laskají všechna vzrušivá místa, dráždí se ústy, milují se…

Vlastní zkušenost redaktorky Chiary: Neplatí, jak si někteří myslí, že ruka se dá zasunout jen do velké a "vytahané" vaginy. Průměrnou velikost dokáže šikovný a vnímavý muž roztáhnout také.

Pravidlo č. 2 – Pořiďte si lubrikant

K experimentu je třeba mít ostříhané nehty (pro dokonalejší fisting je dobré zakoupit latexové rukavice) a lubrikační gel. Nejvhodnější poloha je na zádech. Je nejvíce schůdná (ne nadarmo se v ní také rodí). Muž aplikuje na ruku či rukavici dostatečné množství rubrikantu.

Vlastní zkušenost redaktorky Chiary: Nekupujte gely na vodní bázi (stávají se lepkavými), ale silikonové, které dlouho a poctivě zvlhčují. V lékárně, zdravotních pomůckách nebo sexshopu můžete koupit i latexové rukavice.

Pravidlo č. 3 – Příjemné kroužení

Muž jemně masíruje stydké pysky a poševní vchod, vkládá dovnitř jeden prst, dva... Uvnitř provádí krouživé pohyby (ruku otáčí v podélné ose), jimiž se vagina postupně roztahuje. Přidává lubrikant. Není důležité během pár minut protlačit všech pět prstů do pochvy, ale kroužit a uvolňovat.

Vlastní zkušenost redaktorky Chiary: I když se dá fisting provádět i v kleče na čtyřech, začátečníkům spíše doporučuji onu zmíněnou polohu na zádech s roztaženýma nohama. (Ideálně, když budete ležet na okraji postele a partner si k vám přiklekne. Pak se mu prstíky budou dovnitř vkládat lépe.)

Pravidlo č. 4 – Nutná ohleduplnost

Ve chvíli, kdy má muž uvnitř čtyři prsty, zbývá už jen přidat palec. Nezasouvá ho ale násilím, stáhne dlaň silou do nejmenšího možného průměru. Ruku tlačí dolů a snaží se jakoby dostat pod stydkou kost. Pokud tento náročný úkol splní, je uvnitř a pěst se automaticky uzavře.

Vlastní zkušenost redaktorky Chiary: Neznám muže, který by při pomyšlení na fisting nepodotkl: „Jen bych se bál, jestli mě pak partnerka v sobě ucítí.“ Nebojte pánové, ucítí. Žádné pěsti nenahradí přirození partnera a vagina je navíc elastická.

Pravidlo č. 5 – Bez citlivosti to nejde

Po chvíli se partnerova ruka může začít uvnitř pohybovat, roztahují se prsty, dochází k otáčivému pohybu ruky. Jedná se o velmi citlivou praktiku a v tomto směru je k ní nutné takto přistupovat. Jakákoliv praktika, vybočující z normálnosti, by se měla opírat o důvěru partnerů.

Vlastní zkušenost redaktorky Chiary: Pánové, zapomeňte na kruté scény z pornofilmů a chovejte se gentlemansky, nikoliv extrémně surově a hrubě.

Pravidlo č. 6 – Opatrnosti není dost

Žena nemusí dosáhnout orgasmu, ale může jí to být příjemné. Pokud dává signál, že tomu tak není, muž by měl fisting okamžitě ukončit a prsty opatrně vytáhnout. Fisting se asi všem nepovede hned, možná se nikdy nepodaří celou dlaň dostat do vaginy. Přece jen, každá žena má jinak postavené pánevní a stydké kosti a objemnější mužova ruka nemusí rozkrokem projít. Při dobré vůli, citu, opatrnosti a ohleduplnosti bude žena maximálně vzrušená.

Vlastní zkušenost redaktorky Chiary: Některé ženy bývají po orgasmu hodně citlivé a jakákoliv manipulace s přirozením je lehce nepříjemná. Nemohu zaručit, že se následné vytahování ruky obejde zcela bez bolesti.

Autor: Chiara







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat