Netradiční sex a perverze: Jak sex poznamenal středověk?

31.03.2010 | Sex a vztahy

Že je dnešní doba v sexu zvrácená, není pravda. V antice i středověku si to taky uměli užít s notnou dávkou zvráceností a experimentů. Vibrátory nejsou žádným výmyslem nové doby, sex ve třech je dávno provařený a svazování není taky žádným objevem posledního století. Jaké praktiky se nám zachovaly?

Pás cudnosti byl ve středověku z kovu a byl pro majitelku značně nepříjemný. Manžel si nao-pak hověl, protože mu žena rozhodně nezahnula. Nejen do českých ložnic se opět vrátil. Vět-šinou ale slouží jako netradiční erotická pomůcka. Seženete ho v sexshopech a dělá-li vám potíž toto slovo vypustit z pusy, proklikejte se k němu na netu.

Za trest dostane pás

Pás cudnosti se vyrábí jak pro ženy, tak i pro muže většinou z kvalitní kůže. Tato hračka je ideální pomůckou pro sexuální mučení a musím říct, že jsem v ní byla hodně rozpálená. Pořizovací cena se pohybuje od 800 do 1500 Kč. Samozřejmě je možné nechat si vyrobit skutečný kovový pás na míru, ale jeho cena pak vyšplhá i na částku 15 tisíc.

Pravá koňská jízda

Další sexuální pomůckou, která má inspiraci v minulosti, jsou bičíky. Ty v minulosti nesloužily pouze k práskání do koně, ale uplatnily se rovněž v posteli (přesněji v konírně). Nutno dodat, že naši předkové si mrskání bičem užili se skutečnou atmosférou koňského prostředí. Dnes si samozřejmě můžete ve stáji taky sadomasochisticky zasouložit, ale nejste-li vlastníky hřebčína, museli byste při jeho návštěvě podniknout nejspíš hru na schovávanou. Za bičíky v různých provedeních zaplatíte okolo šesti stovek a užijí si je především milovníci bolesti.

Bič na koketu

Velmi jednoduchou a běžně dostupnou sexuální pomůckou bylo peří ze slepice nebo kohouta. Vy si dnes různá peříčka můžete zakoupit v obchodech s erotickým zbožím a máte jistotu, že z nich nebudete třepat žádné muňky. Začátečníkům, kteří chtějí koketovat s lehčí formou SM, doporučuju lechtací bičík. Jemně sešviháte prdelku a opačným koncem ji uklidníte. Navíc dráždění bradavek a dalších částí těla je velmi příjemné.

Rozpalte se svící

Sex s nádechem mučení se ani v časech našich předků neobešel bez vosku, respektive kapající svíce. Máte-li doma dlouhou a širší, stane se nejspíš multifunkční. Nejprve bude romanticky plápolat na nočním stolku a později ji zapojte do vaginálních hrátek a hlubokému průniku dovnitř (samozřejmě nezapálenou). Nezapomeňte ji opatřit kondomem! Ti, kteří mají rádi bolest, a její práh se pohybuje dál než na hranici normálnosti, mohou ze zapálené svíce nechat kapat vosk na holé tělo, odvážnější vyzkoušejí jistě i bradavky nebo stydké pysky.

Chiara






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:56
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:49
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat