Ženy vzrušují uniformy. Chtěly by sex s chirurgem

29.03.2010 | Sex a vztahy

Divoké milování s lékařem, pilotem, policistou. Drsná postelová show s pokojskou nebo letuškou. Uniformy jsou prostě rajcovní. A pokud se k převlekům přidá dominantní nebo naivní a poslušné chování, rádi bychom tyhle představy přenesli i do ložnice.

Uniformy či pracovní oděvy rozpalují jak ženy, tak muže. Mundúry urostlého hasiče či pohledného záchranáře v ženách podvědomě vyvolávají pocit bezpečí. Chlap je odvážný a dokáže zachraňovat v jakékoliv situaci. Jeho práce je o odpovědnosti a poslání. Existuje však jedno povolání, kterému ženy dávají ve svých představách o něco větší přednost – lékař.

Řízněte si do mě, doktore

Zatímco v běžném životě máme snahu se spíše lékařům vyhýbat, v posteli je tomu jinak. Doktor v bílém plášti prostě imponuje. Lékařská specializace je naprosto jasná: Chirurg! Jak naznačují některé vědecké studie, chirurgové jsou většinou oproti svým kolegům z jiných lékařských oborů urostlí, pohlední, více přitažliví, mužnější. A taky z nich vyzařuje pořádný erotický náboj.

Podvědomě do mozku ženy opět vstupují vlastnosti, kterými operatér musí disponovat. Je to především rozhodnost a vysoká odpovědnost za život člověka. Také tvůrci televizních seriálů vědí, jak chytnout za srdce diváků, potažmo divaček. Láska, sex, pletky, nevěry, rozvody – hlavními strůjci těchto životních radostí a strastí jsou operatéři a plastičtí chirurgové.

Zkušený gynekolog

A ještě je tu jeden lékařský obor, po kterém je větší poptávka. Gynekolog. Kdo jiný zná naše partie lépe a může je prohlédnout a prohmatat… A naše stydlivost napětí jen stupňuje… Je jedno, zda se náš doktůrek pyšní namakanými bicepsy nebo dobře propracovanou vánočkou na břiše. V tomhle případě sehrají nejdůležitější roli jemné prsty, vcítění se do nás samotné, ohleduplnost.

„Chodila jsem s gynekologem. Byl to vtipný, inteligentní, mladý muž. Žádný krasavec. Sex naprosto průměrný. V očích mých kamarádek ale sklízel poněkud větší ovace. Už jenom proto, že byl doktor a připadal jim více sexy,“ vzpomíná na svou opravdovou zkušenost dvaatřicetiletá Veronika.

Bankéři jsou břídilové

Svaly hrají hlavní roli při souloži s truhlářem či automechanikem. Na podobné profese vsází i producenti pornofilmů a herečky usedají do klína svalnatému servismanovi nebo špulí zadeček na namakaného stěhováka. Nutno podotknout, že se od nich očekávají nejen svaly, ale i úctyhodné rozměry jejich nádobíčka. Do kategorie „toužím po svalech, ale i po penězích“ se řadí profesionální sportovci. Jedná se o skupinu, která dlouhodobě šplhá nahoru.

Manažer, bankéř, majitel luxusního hotelu – zdálo by se, že pracháči odstřelí všechny ostatní. Moc je sice mocná, přesto nejsou tato povolání zase až tak zajímavou partií, a do boje o orgasmus ženy zasahují o něco méně. I když – skutečné zlatokopky finanční hotovost neopouštějí ani v představách.

Sex s krásnou pokojskou

A které pracující ženy rozparádí muže? První příčku obsadily zdravotní sestry a fyzioterapeutky. Ze strany chlapa se jedná o podvědomou touhu po péči a nicnedělání, stručně napsáno kalkul. Kariéristky v podobě manažerek by totiž přece jen mohly vyžadovat větší aktivitu. Tabu jsou proto političky a ředitelky nadnárodních firem.

Stále výš se šplhají pokojské (samozřejmě ty, které jsou oděny do rajcovních sukýnek, v ruce drží prachovku). Nejen, že vám tyto uklízečky dokážou připravit lože k milování, přinesou dobrou večeři, ale navíc poskytnou i kompletní erotický servis.

Lolitky jsou taky k sežrání

Kdysi opěvované letušky svou pozici sexuálního objektu ztrácejí a usadily se na třetí příčce. Přesto jsou to pořád příjemné a starostlivé kočičky, které by vás zachraňovaly i během pádu letadla.

I když studentka nepatří do kategorie povolání, sex s náctiletou, naivní, nezkaženou a nevinnou prostě chlapy bere taky. Podobně jsou vnímány i orgie s jeptiškou. Do erotických fantazií pánů zbožné ženy sice vstupují kvůli své nedostupnosti, ale už tolik nebodují. Většina mužů je totiž přesvědčena, že k jejich asketickému způsobu životu nepatří zbavování se chloupků a pravidelná depilace.

I když není váš partner lékař či svalovec automechanik, můžete si v rámci zpestření vztahu, na nějakou profesi zahrát.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat