Komentáře k článku

umfa 15.05.2018

Lidi se občas zlobí, když je někdo posuzuje podle tetování. Jenže to co mají na kůži přesně odpovídá jejich povaze a mentálním schopnostem. Takže když má někdo "vtipný" obrázek nebo "moudrý" text, je úplně v pořádku jej podle toho posuzovat - vždyť si to sám vybral a sám se rozhodl se takto mentálně svléknout do naha před všemi, kdo tetování mohou vidět :-) :-) :-)

Jan umfa 15.05.2018

Tetování je moc dobrá věc, člověk okamžitě vidí jakého blba má před sebou!

honzik 15.05.2018

hluboký dekolt a tam tetování po dobu 30 let, ani náhodou

Tercais 16.05.2018

Tetování určitě ano, ale s rozmyslem. Já než si nechám na tělo něco vytetovat, tak mám ten motiv aspoň rok, dva vytištěný a vystavený. Pokud mě za tu dobu neomrzí a nerozmyslím se, tak jde na tělo. A samozřejmě se nechávám tetovat jen v kvalitním salonu a od dobrého, zkušeného tatéra.

fr 16.05.2018

Člově který se nechá tetovat by si nejdřív měl zvýšit svoje ego,třeba tím že něco dokáže nebo se někde prosadí.Pak pokud to nepomůže ať se potetuje aby si to ego zvedl alespoň takto

helus 16.05.2018

Nikdy bych se nenechala tetovat.Nelíbí se mi to.

Mia 16.05.2018

Tetování beru jako jisté umění, líbí se mi to a sama jedno vlastním, ale takové idioty, kteří si nechají na tělo bez rozmyslu načmárat kdejakou kravinu a pak jsou ještě kvůli vlastní blbosti schopni žalovat tatéry, bych vzala něčím po hlavě.

Irma 17.05.2018

Alespoň jsou Ti dementi co se nechají potetovat poznat, všichni.

Barbarosi 18.05.2018

No, to že někteří z Vás hodnotí lidí dle tetování je smutné. Jde vidět, jak povrchní jste. To, že je někdo potetovaný, je jen jeho rozhodnutí. Musí zvažovat ale, ať si nenechá vytetovat ,,hloupost,,. Přece jen je to na celý život. P.s. sama jsem majitelkou více tetování a studuji VŠ, ego si rozhodně na tom nehoním, nepotřebuji to.🙂 Pro mě to je styl umění, který mě se líbí.

aster Barbarosi 20.05.2018

Je to každého věc, když se to někomu líbí, ať se nechá "počmárat" třeba celý, některé obrázky jsou hezké, jiné vtipné anebo taky pitomé, ale to záleží na tom konkrétním jedinci. Určitě bych podle toho IQ neposuzovala - ani v případě "pitomin" - na zkrat má nárok občas každý. A stejně tak o IQ nevypovídá studium vš - divila byste se, kolik blbců se najde mezi vš vzdělanými lidmi *10*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat