4 tipy na dárky pod stromeček. Značka: Mládeži nepřístupno!

Nevíte, co si ještě letos přát pod stromeček? A co takhle něco jen a jen pro sebe? Máme pár tipů. Když bude hodný, o radost se s ním podělíte. Určitě s vámi ještě nehrál neslušné pexeso!

Nebudeme si nic nalhávat. Málokdo překypuje erotickým elánem, zabývá se novinkami v erotických filmech, jezdí na veletrhy za Tarrou White a Robertem Rosenbergem, neustále čte články o tom, jak potěšit Mirka, Kubu i Jirku, zajímá se o neobvyklé milostné polohy, zkoumá, jak moc nebo málo penis zajede dovnitř, když jsou nohy natažené nebo pokrčené, a s vášní odebírá katalogy s dráždivým prádlem, pomůckami a tipy pro zlepšení sexuálního života.

Svátky míru, klidu a hlavně lásky. Přejte si ji!

Erotika prostě není hnacím motorem současné ženy, která má na starosti domácnost, děti i kariéru. Ta je prostě ráda, že je ráda. Ale na druhou stranu… Když už budou ty Vánoce, je prima trochu „vysadit“, uvolnit se a mít chvilku čas na sebe. (Přes rok na to není čas!)

A kdy jindy by člověk, pardon, žena a matka, měla udělat něco bláznivého a neočekávaného? Tak honem do toho. Přejte si nějakou neslušnou hračku! Ale jakou? Pomůžeme vám s výběrem!

Světélkující mazlidlo pro romantické duše

Koupel je už sama o sobě blahodárná. Děti spí, manžel jde na noční, sklenička vína stojí na okraji vany, prostě pohoda. Čím ji ještě více vyšperkovat? Svoji vlastní světélkující show! Plovoucí vibrátor Luminescence tvarem připomínající vajíčko totiž zastane funkci nejen příjemného společníka, ale i romantických světelných efektů v červené, zelené, fialové, oranžové a modré barvě. Není to paráda?

Tenhle milovník se směle vrhne pod hladinu, kde vás pomazlí jemnými vibracemi. Takový relax se snad ani nedá odmítnout. Napište Ježíškovi, že šest stovek není moc, tak ať k Luminescence objedná ještě nějaké Venušiny kuličky, protože posilovat pánevní dno je přece potřeba, ne?

Voňavé mazadlo pro unavená těla

Pokud se mu to nebude zdát, objednejte si u něj masážní olej Fruity Love s vůní jahod a šampaňského. (100 ml stojí něco málo přes dvě stě korun.) Kůže a svaly vaše i jeho si užijí hřejivého účinku, příjemné vůně a konzistence. Jestli máte doma krb, radost bude dvojnásobná. Na kožešince před ním si maximálně odpočinete!

Erotika v krabičce – je vždy po ruce!

Kufřík plný zábavy od Pepina je fajn doplněk nejen do domácnosti, až se budete nudit za dlouhých zimních večerů, ale i na zasněženou horskou chatu, kam pojedete s přáteli.

Obsahuje totiž sexy pexeso (to ostatním klidně můžete ukázat), kondomy, lubrikant a vibrační kroužek (testovat může pouze drahá polovička, to dá rozum). Zábava je to prostě pro oba, a to za doporučenou cenu 249 korun.

Jazýčkové laskadlo pro ty, které se chtějí rozmazlit

Milujete-li orální sex, rozhodně vám v balíčku pod stromečkem nesmí chybět růžovoučký Sqweel. Co je to? Taková jednoduchá mašinka s deseti jazýčky, která, když se jí naskytne otevřený dámský klín, dělá to, co umí – napodobuje člověka při orálu. Má tři rychlosti a potřebuje pouze stejné množství baterek plus lubrikant pro všechny případy. S ním je přece jen ta stimulace věrohodnější.

Sqweel stojí od tisícovky po tisíc pět set korun (jak kde), ale vzhledem k tomu, že se k němu dají dokoupit různé vychytávky, investice je to dobrá. Můžete objevovat, experimentovat a zkoušet, který bubínek, držák nebo doplněk vás chytne za „srdce“.

Veškeré zboží seženete v kamenných sexshopech nebo internetových obchodech.

Tak co, už máte vybráno?
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat