Ženská ejakulace: Mýtus, nebo gejzír vášně?

Jedni by přísahali na svou smrt, že existuje, druzí se při hovoru o něm až zajíkají smíchy a tvrdí, že nic takového není možné. O čem je řeč? O ženské ejakulaci alias mokrém orgasmu, který se dá charakterizovat asi tak, že po milování můžete ihned převlékat postel, neboť větší než malé množství tekutiny zmáchá vaše povlečení natolik, že by si v něm zaplaval i delfín… Co je to za zázračný gejzír vášně, který muži tak obdivují, a odkud se vlastně bere?

Jak vypadá mokrý orgasmus?

Jedná se o výstřik průhledné tekutiny při orgasmu, jejíž objem se řádově pohybuje od několika kapek po decilitry. Tekutina je to čirá, bezbarvá, bez chutě a zápachu, i když je pravdou, že pokud se jedná o první výstřik (orgasmus), může být cítit po moči. K výstřiku dochází i opakovaně – s každým dalším „číslem“ se objem této kapaliny snižuje, nebo aspoň tak to popisují ty ženy, které ho prožívají. „U mě je to tak, že při prvním orgasmu to vypadá, jako bych se snad pomočila, kolik je pode mnou vody, u druhého už je to o něco méně,“ svěřuje se anonymně naše čtenářka, která dodává, že se s manželem zásadně milují pouze v koupelně, a to kvůli snadnějšímu úklidu. „Setřu podlahu a je to,“ píše po emailu.

Původ tekutiny? Nejasný!

Tři zdroje. Na tolik se odhaduje původ této kapaliny. Ve hře je moč jako taková, poševní lubrikační tekutina, která obvykle napomáhá tomu, aby to, co klouzat má, opravdu jezdilo jako po másle, a produkt Skeneho žlázy (orgán umístěný okolo východu močové trubice). Někoho moudrého napadlo, že pravdu, odkud se tato milostná voda bere, odhalí jejím chemickým rozborem. Několik odběrů od různých žen ukázalo pravdu. A co myslíte? Jaká byla? Jeden výsledek ukazoval první variantu, druhý tu další, a i ta třetí připadala v úvahu, což vyloženě nahrává staré známé frázi, že „každá žena je jiná“. Ovšem to by nebyly mýty, aby se všechno, co ženy během sexu vyprodukují, nepovažovalo za mokrý orgasmus alias ženskou ejakulaci. Přitom jde například o lubrikační tekutinu nahromaděnou v pochvě během pohlavního styku…

Klitoridální versus mokrý orgasmus. Který je lepší?

Nedá se to srovnat,“ analyzuje oba typy vyvrcholení slečna s přezdívkou Maryon. Podle ní je „obyčejný“ klitoridální orgasmus naprosto odlišný od toho „velkého“ mokrého. „Mají své životy,“ nechává se slyšet. A popisuje svoji cestu za první ejakulací. „Když mi to můj druhý kluk udělal v šestnácti letech, styděla jsem se. Na posteli byla loužička a on se jen divně podíval, protáhnul obličej a zeptal se mě, jestli jsem si předtím došla na záchod, blbec. Připadala jsem si hrozně. Vzpomínám si ale, že mě dráždil prstem uvnitř na přední straně pochvy. Najednou jsem ucítila takový tlak a už to bylo,“ vysvětluje Maryon. Po této příhodě a třech rozchodech potkala milence, který jí „osvěžil paměť“. „Nedalo se tomu ubránit. Ty gejzíry byly velké, silné a skvělé. A on měl vždycky velkou radost, že se mu to povedlo. Ukázal mi, že za to mám být šťastná. Měl pravdu, jsem, je to úžasný zážitek,“ uzavírá Maryon.

Ženy a ejakulace. Hloupost!?

Naproti tomu stojí vyjádření odborníků. Objevují se názory, že nic takového není technicky možné, nebo že naopak je, ovšem ne ve spojitosti s drážděním pověstného bodu G. Co odborník, to jiný pohled. „Ženská ejakulace existuje, dosahuje jí však, a to pouze někdy, minimální počet žen, maximálně 3 %,“ uvádí sexuolog Zlatko Pastor. Buď tedy Maryon a jí podobné patří k oné menšině, nebo musíme za řeči o neexistenci ženské ejakulace omluvit všechny muže, kteří jí absolutně nerozumí.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Nevíte, jak získat toho pravého? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat