6 sexuálních NEJ: Tyhle kuriozity vám vyrazí dech!

Komu patří nejdražší diamantové dildo? Jaká je nejnechutnější sexuální praktika vůbec? Kolik je let nejstarší prostitutce? A kdo má největší vagínu světa? Známe odpovědi!

Nejdražší dildo

V roce 2007 se stal pro listy LA Times velmi diskutabilní příběh fotbalové hvězdy Davida Beckhama a jeho manželky Victorie. V době, kdy tato bývalá ex-Spice zpěvačka čekala své třetí dítě, kupoval pro ni David diamantovou erotickou hračku za 1,8 milionu amerických dolarů, takže ji obdaroval dárkem cenově srovnatelným s diamantovým náhrdelníkem o šestnácti karátech.

Když se ale metrosexuál David později objevil v jednom pořadu televize NBC, tuhle skutečnost popřel se slovy, že příběh je přehnaný a že jeho žena rozhodně nemá takhle drahou pomůcku.

Když je to tedy sporné, dalším adeptem nejdražšího dilda světa je luxusní osmnáctikarátový kousek od švédského výrobce luxusního hraček (Lelo). Jeho cena je 2 300 dolarů, což je v přepočtu necelých 46 tisíc korun.

Nejnechutnější sexuální technika

Pro zbytek „normálního“ světa, který má rád milování hezky konzervativně a něžně, je to bezesporu BDSM praktika zvaná scat neboli též kaviár, kdy se při sexu experimentuje s lidskými výkaly. Do detailů to rozebírat určitě nebudeme. 

Největší počet naháčů na jednom místě

21. dubna 1998 se na akci pořádané univerzitou v Michiganu sešlo 1 500 nahých lidí, což je největší dav nudistů pohromadě v historii. Co tolik lidí bez oblečení dělalo? Jestli myslíte hned na sex, jste na omylu. Běželi na počest události známé jako "Nahá míle". Tato akce dodržovala svoje konání až do roku 2004, ale hrozby zatýkání a střety se zákonem jí nedovolily pokračovat.

Nejstarší tatínek čeká na stovku!

Indický farmář Nanu Ram Jogi zplodil asi dvacet dětí (přesně si je nepamatuje, což v jeho požehnaném věku není divu), ale sil mu ještě zbývá dost. Když mu bylo devadesát let, přišel na svět jeho (již několikátý) synek. Myslíte, že to farmáři stačí? Ale kdeže! Prý hodlá pokračovat s rozrůstáním rodiny minimálně do té doby, než se dožije rovné stovky.

Největší vagína

Když někdo patřil k velikánům této doby a živil se vystupováním v show, ve které ohromoval svými centimetry jako již nežijící skotská obryně Anna Swan, dá se předpokládat, že její život byl plný megalomanských zkušeností a zážitků. Už jen proto, že její manžel měří něco přes sedm stop (zhruba 213 centimetrů), čili to taky není žádné tintítko. Jako manželé byli tito dva považováni za nejvyšší pár v historii (dosud tento rekord nikdo nepřekonal). V „kategorii rodina“ tomu tak také mohlo být, ovšem jejich téměř dvanáctikilový potomek bohužel několik hodin po porodu zemřel (jeho lebka o délce 49 centimetrů po obvodu je vystavena v muzeu). V souvislosti s touto nešťastnou událostí se zjistilo, že Anna Swan měla dosud největší pochvu na světě.  

Nejstarší prostitutka má 82 let

I když prostituce je často označována za nejstarší řemeslo na světě, vykonávají ho obvykle mladší ročníky, protože se tak trochu hanlivě říká, že na starší dámy je zvědavý tak akorát finančák. Proto penzijní plán jisté dvaaosmdesátileté prostitutky v Tchaj-wanském Taipei vyráží dech. Policisté jí přezdívají "Babička". Právě ona je nejstarší žijící a pracující prostitutkou. S tímto řemeslem začala po smrti svého manžela, když jí bylo čtyřicet let. Prý neměla jinou možnost.

A co vy máte NEJ?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat