Láska k sochám nebo autům. O těchto úchylkách jste asi neslyšeli

17.02.2019 | Sex a vztahy

Pokud by měl člověk vyjmenovat nějaké sexuální úchylky, určitě by si na pár těch nejznámějších vzpomněl. Ale víte například, kdo je takový statuofil nebo co je dendrofilie? O nich se už tak často nemluví. Nejspíš proto, že nejsou mezi lidmi příliš rozšířené. A přesto existují.

Dendrofilie

Dendrofilie je úchylka, při které je pacient fyzicky i citově přitahován keři nebo stromy. Ačkoli vztahy mezi rostlinami a lidmi nejsou příliš běžné, jedná se v oblasti „speciálních“ úchylek o jednu z nejrozšířenějších. Existují dokonce i případy, kdy si dendrofil svůj milovaný strom dokonce vzal za svůj právoplatný… strom?

Statufilie

Kdekdo skutečně obdivuje umění a je schopen se krásou některého díla nechat unést. Pokud ale obdivovatele dohání až k orgasmu, bude asi něco špatně. Statufilie je úchylka, která se vyznačuje vzrušivostí při pohledu na umělecká díla, především na sochy. Statuofil pak v jejich přítomnosti masturbuje a mnohdy i vyhledává kdejaké skulinky, díky kterým by se mohl s dílem doslova pomilovat.

Koprofilie

Pokud máte slabý žaludek, tento odstavec rovnou přeskočte. Ti, kteří tuto úchylku mají, si totiž libují v lidských exkrementech. Hnětou je, rozmazávají po těle nebo všemožně konzervují, aby zachovali jejich vzhled, a při tom se ukájejí. Kromě toho, že jde o opravdu nechutnou záležitost, si koledují také o žloutenku.

Mechanofilie

Tohle je poměrně vzácná úchylka, ale přesto se najde pár jedinců, kteří se k ní veřejně přiznávají. Mechanofila totiž přitahují různé stroje, především automobily. Svá auta leští, pečují o ně, mluví s nimi a také s nimi souloží, stejně, jako by šlo o partnerku. Tato úchylka je poměrně neškodná, přesto se u ostatních lidí nesetkává s pochopením. Asi se není čemu divit.

Liquidofilie

Ačkoli se v dnešní době, v ohledu na lidské pohlavní orgány, dbá na opatrnost a hygienu, lidé trpící liquidofilií si s tím příliš hlavu nelámou. Vzrušuje je totiž namáčení pohlavních orgánů do všelijakých tekutin. Pokud jde například o perlivé nápoje, může jít i o celkem zajímavý zážitek, ale když dává liquidofil přednost chemikáliím a hořlavinám, měl by počítat s tím, že může také přijít o „nádobíčko“.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat