Kdo jsou muži, kteří posílající nevyžádané fotky svého penisu

25.07.2019 | Sex a vztahy

O mužích, kteří posílají svým sexuálním protějškům nevyžádané fotky svého penisu, se obecně mluví jako o egoistických sexistech. Sebou posedlí, sebestřední a sexističtí skutečně tito muži jsou. Potvrdila to psychologická analýza asi tisíce heterosexuálních mužů.

Muži, kteří poslali aspoň jednou v životě svou fotku pyje ženě, která je o to nežádala, vykazovali vyšší míru narcismu. A zastávali také sexistické názory o rolích a postaveních obou pohlaví.

Proč by ho někdo nechtěl vidět?

„Muži, kteří posílají fotky svého penisu, aniž je o to někdo žádá, tak činí jednoduše proto, že si myslí, že jsou naprosto skvělí, tak proč by někdo neměl chtít vidět jejich penis. Druhým důvodem je, že nemají úctu vůči ženám. Projevují jak benevolentní, tak hostilní sexismus,“ tvrdí autoři.

Benevolentní sexismus muži vyjadřují zastáváním názorů, že ženy nemají stejné postavení jako muži. Ale neprojevují se vůči nim agresivně. Hostilní sexismus zastávají muži, kteří považují ženy přímo za hrozné pohlaví a často se k němu chovají hrubě.

Podle sebe soudím tebe

Ze zkoumaného vzorku přitom fotku penisu bez vyžádání poslalo aspoň jednou v životě osmačtyřicet procent mužů. Ale muži, kteří posílají tyto fotky, nejsou ani více, ale ani méně zaměření na sex než muži, kteří je neposlali nikdy. Nesledují ani více, ale také ani méně porna než průměrný muž.

„Technologie jsou tu, takže muži je používají, aby ukázali, co můžou nabídnout, předpokládají, že budou ženy ohromeny jejich mužstvím. Ve své naivitě si myslí, že když oni chtějí vidět fotku nahé ženy, žena bude chtít vidět to samé,“ svěřila psycholožka Jo Hemmings britskému deníku Metro.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat