Nejčastější erotické představy lomcující naší hlavou

06.09.2023 | Sex a vztahy

Erotické představy má čas od času každý. Připravili jsme pro vás výčet nejčastějších erotických fantazií, které zaměstnávají naše hlavy, a často i ložnice. Najdete mezi nimi ty své?

Vášnivá chvilka s neznámým/neznámou

Ve velké míře se vždy v nejrůznějších průzkumech objevuje odpověď, kde snílci uváděli, že je nejčastěji přepadají myšlenky na krásnou a sexy neznámou osobu, jež se je rozhodne svést. V jejich představách jde o někoho, koho nikdy neviděli a po samotné akci zmizí stejně, jako se objevil. Sex bez nutnosti dobývání a bez následku. To zní dobře, ne?

Zvláštní místa

Tahle představa je snad ze všech nejrozšířenější. Jde o provozování milostných hrátek někde, kde by vás mohl kdokoli nachytat. Ve zkušební kabince obchodu, v kupé vlaku nebo rychlovka ve výtahu láká v představách lidí téměř každého šestého člověka. Seberete odvahu a vyzkoušíte to?

„A teď budeš poslouchat!“

Přestože mnoho dotazovaných, kteří uvádějí jako jednu ze svých fantazií sex s dominantním člověkem, není přímo submisivní, ukazuje se, že představa převahy ze strany partnera je pro leckoho lákavá. Pocit naprostého ovládnutí, kdy hrozí potrestání, když se svému protějšku nepodvolíte, vzrušuje ale spíše ženy. Možná ještě stále doznívají vzpomínky na kultovních Padesát odstínů šedi.

Skupinový sex

Celkem očekávaný zájem, ale lhali bychom, kdybychom neuvedli, že jde o další z nejrozšířenějších fantazií. Na rozdíl od hry na dominantního samce a submisivní poslušné holčičky je snění o skupinovém sexu nejčastěji záležitostí mužů. Ti totiž sní, že jsou obklopeni mnoha chtivými protějšky mnohem více než ženy.

A co je absolutní top?

Tak schválně. Tipnete si, jaká bývá nejčastější odpověď? Ještě vám chvilku dáme. Už? Nečekejte nic, o čem byste již dávno neslyšeli. Mnozí tyto hrátky možná i osobně vyzkoušeli. Jde o převlékání do kostýmů a hraní nejrůznějších rolí. V kurzu jsou stále sestřičky, letušky, piloti, policisté, vojáci atp.

Máte to stejně, nebo jsou vaše představy zcela odlišné?

Zdroj: www.everydayhealth.com/sexual-health/what-do-sex-dreams-really-mean.aspx, www.psychologytoday.com/us/blog/dreamscape/201804/dreaming-about-sex






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat