Používání zubů při orálním sexu je velké faux pas

Jemné polechtáníčko zuby v partnerově rozkroku je vítané, ale samozřejmě, že milence nechcete kousat nebo škrábat až příliš tvrdě. Jak se tenhle zlozvyk dá omezit? Lubrikujte a používejte ruku!

Že felace, druh orálního sexu, při němž je ústy stimulován penis muže, a zuby k sobě nepatří? Není to tak docela pravda. Mnoho mužů tuhle praktiku považuje za trendy věc, se kterou se to však nesmí přehánět. Jelikož o bolestivý kousanec a podlitiny skutečně nikdo nestojí, možná si budete chtít osvojit pár tipů, které předcházejí nepohodlí a zranění.

Zpomalte

Vypněte autopilota, zpomalte a převezměte větší kontrolu nad pohyby svých rtů. Věnujte pozornost tomu, co vaše ústa dělají, a pokud zadní zuby škrábají penis milence, můžete ovinout ruku kolem hřídele pyje a vytvořit si tak pomyslnou „zarážku“, blokádu, která zajistí, že v horlivém zaujetí nezajdete příliš daleko.

Použijte hodně maziva

Penis by měl být mokrý – neustále! Sliny fungují, ale nejlepším přítelem je v tomto případě lubrikant na bázi silikonu. Zvolte třeba ten s příchutí jahody či čokolády.

Zaměstnejte svůj jazyk

Zkuste mírně vystrčit jazyk a použít jej jako polštář mezi penisem vašeho partnera a spodními zuby. Experimentujte i s úhly, naklánějte hlavu sem a tam a zjistěte, co je pro vás oba nejpříjemnější. Ženy udávají, že nejlepší pozicí, která zamezuje používání zubů při orálním sexu, je ta, kdy partner stojí a ony před ním klečí.

Případně si lehněte na postel nebo na pohovku – s hlavou visící dolů – a nechte milence, aby proniknul do vašich úst. Tato poloha však vyžaduje výše uvedenou zarážku rukou a velkou důvěru mezi partnery.

A co když všechny metody selžou?

Je-li partner obdařený, může se stát, že žádný z doporučovaných tipů nezafunguje. Ale ani tak není vůbec nic ztraceno. Cvičte a zdokonalujte svoji praxi – na dildu ve stejné velikosti. Vhodné jsou i roubíky navržené tak, aby udržovaly ústa otevřená a přístupná. Koneckonců, k dispozici je i spousta sexuálních hraček, včetně těch, které vibrují a rotují. Využijte je jako doplněk svých erotických hrátek a zároveň se smiřte s případným faktem inkompatibility. Některá ústa a penisy si prostě nemusí rozumět.

Zdroj: názor autora – celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat