Zbytečné chyby při orálním sexu

Orální sex je, zejména u mužů, jednou z nejoblíbenějších erotických aktivit. Bohužel je jen málo žen, které si poskytování této rozkoše užívají stejně jako ten, kterému ji dopřávají. Možná právě proto se stává z této rozkošnické hry přehlídka monotónních pohybů, nebo hůř, smršť nejrůznějších praktik, které hraničí s pokusem o ublížení. Co tedy rozhodně nedělat, máte-li v ústech chloubu vašeho partnera?

Nekousat!

Ačkoli si možná říkáte, že tohle snad žádná žena nedělá, můžeme vás ujistit, že jste na omylu. Mnoho mužů, kterých jsme se dotazovali na časté a zároveň neoblíbené techniky jejich protějšků, uvedlo, že se jejich penis setkal s partnerčinými zuby v nejednom případě. Nejenže to není příliš sexy, ale navíc to vcelku dost bolí. Kousejte tedy jen tehdy, pokud jste vyzvány.

Nemačkat!

Velmi často se můžete dočíst, že mačkání varlat při orálním sexu prostě nesmí chybět. Jenže pravda je ve skutečnosti taková, že to muži příliš nemusejí. Ne, že by to bylo přímo nepříjemné, ale odhadnout správný tlak je pro ženy nemožné a pro muže stresující. Mají strach, kdy to přeženete a myslí jen na to. Takže pozor!

Dívejte se!

Zavřít oči, zacpat nos, hlavně rychle… Tak takhle ne! Muži mají rádi divadélka a ve chvíli, kdy mu klečíte u pasu, jste jeho oblíbeným představením. Dívejte se na něj, dejte mu najevo, že ho vidíte a víte, že on vidí vás. Nezavírejte oči, ať si nemyslí, že je vám něco proti srsti nebo se stydíte. A pokud to tak je, nedělejte to raději vůbec.

Hýbejte se!

Ženy se v zápalu soustředění na hlavní akci zapomínají hýbat od krku níž. Celkový dojem je pak velmi strnulý a není příliš sexy. Máte přece i další zbraně, které mohou pomoci k tomu, aby podpořily nadcházející happy end. Zapojte boky, hlaďte sebe i jeho, prostě se hýbejte. Jste žena, ne datel!

Ozvěte se!

Jestli je při sexu něco skutečně nepříjemné, je to ticho. Muži potřebují vědět, že i vám se líbí to, co právě děláte. Dejte mu najevo, že vás to vzrušuje stejně jako jeho. Vzdychejte a mluvte na něj, bude v sedmém nebi.

Hýčkejte ho celého!

Nezapomínejte na zbytek jeho těla. Samozřejmě, že se při orálním sexu musíte věnovat především tomu nejdražšímu, nicméně minimálně jednu ruku máte stále volnou. Použijte ji!

Zdroj: birdie.com, https://www.menshealth.com/sex-women/a37213145/queening-sex-position/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat