Pohlavní styk má i jiné příjemné benefity

Proč se po milování tak dobře spí a o čem lidé v posteli fantazírují nejčastěji? Možná se budete hodně divit! Nebo vás také rozpaluje myšlenka na nahého kolegu?

Jen máloco na světě je zkoumáno tolik jako sex a jeho „vedlejší účinky“. Odborníci na slovo vzatí připouští, že posiluje imunitu, snižuje stres, tlumí bolesti hlavy, zlepšuje spánek a podporuje kardiovaskulární systém. Fyzický projev lásky také prý omlazuje pleť, urychluje hubnutí a úzce souvisí s dlouhověkostí. Jenže! Díky mnoha a mnoha studiím, statistikám a výzkumům se o erotice ve dvou ví i jiná zajímavá fakta. Tahle se k vám možná ještě nedonesla!

Lidé se činí. V ložnici i na internetu

Věřte, nebo ne. Každou vteřinu na světě proběhne bezmála 2800 pohlavních styků, přičemž 70 procent mužů zažije vyvrcholení prakticky s kýmkoli. To samé ovšem může říct pouhých 29 procent žen. Dennodenní nápor zažívají také internetové stránky s pornografickou tématikou, kterých existují zhruba 4 miliardy. Ano, tolik…

Nejlepší fantazie? Pracovní pletky

Rovněž se prokázalo, že tři ze čtyř sexuálně aktivních jedinců stimulují své libido lechtivými fantaziemi, v nichž hlavní roli hrají kolegové nebo kolegyně z práce. Této skutečnosti zřejmě nejvíce nahrává fakt, že každá pátá láska a každé třetí manželství začíná právě na půdě zaměstnání. 12 procent hříšníků dokonce přiznává, že osobní zkušenost s milováním přímo pracovišti jim vůbec není cizí.

Noční erekce jako trénink

Těžko na cvičišti, lehko na bojišti? Ano, takhle nějak by se dala shrnout situace kolem pánských trenýrek. Tedy alespoň podle americké publicistky, vědecké výzkumnice a zároveň autorky knižních publikací Debby Herbenick. Ta se totiž domnívá, že během noci se mužský penis ztopoří až pětkrát. Jedná se prý o trénink, jímž se tělo snaží udržet pohlavní orgán plně funkční a v té nejlepší kondici. Jako vážně?!

Ukolébavka, která skutečně funguje

Často se vám nedaří „zabrat“? Pak se nebraňte večerním hrátkám pod peřinou! Fyzický projev lásky je totiž až desetkrát účinnější než běžně předepisované léky na spaní, což z něj dělá velmi spolehlivý uspávací prostředek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat