Ta pravá láska nezevšední

Bylo všechno úplně normální, ale najednou je to mezi vámi trochu zvláštní? Bohužel se mohlo stát, že se váš partner nebo partnerka odcizili. Možná to pro ně nakonec nebyla ta pravá láska. Následující znaky vám mohou prozradit, kdy váš vztah už není takový, za jaký jste ho považovali.

Pokud zažíváte ve vztahu následující situace, pak byste si měli s vaším partnerem (nebo partnerkou) minimálně promluvit.

Neposlouchá, co mu říkáte

Je jedno, co mu vyprávíte, musíte skoro všechno opakovat? Znamení toho, že vás momentálně dostatečně neposlouchá. Zkuste zjistit, jestli není ve stresu nebo nemá jiné starosti. Nebo vás už nemiluje?

Ven chodí raději s kamarády

Pokud dává přednost kamarádům před vámi, je to jasný signál, že vás už nemiluje jako dřív. Samozřejmě je naprosto v pořádku a úplně normální, když bude chtít čas od času vyrazit s kamarády na pivo. Určitě ale není správně, když tráví více času bez vás než s vámi.

Žádné polibky

Začínají se z vašeho vztahu vytrácet něžné polibky? Znamená to, že mu vaše blízkost nedělá dobře. Proč tomu tak je, budete muset zjistit.

Schválně vás provokuje

Vy jeho hloupé vtípky, které dělá, nemusíte a už jste mu to několikrát řekla. A on? Nechce s nimi přestat, a dokonce jsou někdy až za hranou. Tím vás zcela vědomě provokuje a to určitě není pro budoucnost vašeho vztahu dobře.

Sex už skoro nemáte

Pokud sex nebo jiná intimita ve vztahu přijdou ve vztahu zkrátka, má to vždy nějaký důvod. Když jako možné viníky vyloučíte nedostatek času a stres, a přesto není žádná chuť se intimně sblížit, je to poměrně jasný důkaz toho, že jeho city k vám ochably.

Stydíte se jeden za druhého

Jestli se vy nebo váš partner stále častěji přistihnete, že se za toho druhého stydíte, měli byste svůj vztah přehodnotit. Je totiž důležité chovat se k sobě navzájem s respektem a nebodat si nůž do zad. Stydí-li se jeden za druhého, je to jasný znak toho, že váš vztah už svoji hodnotu ztratil.

Jestliže jste se v nějakém z těchto znaků, nebo snad ve všech, našli, je nutné se podívat pravdě do očí. Váš vztah už zřejmě nestojí na pevných základech a je zbytečné si navzájem krást čas, který byste mohli strávit s někým, kdo si toho bude více vážit.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat