Bezpečným sexem v době epidemie je masturbace

04.04.2020 | Sex a vztahy

Vrchní newyorský hygienik se vyjádřil k bezpečnosti sexu během epidemie koronaviru. Podle jeho slov je jediným bezpečným milencem každý sám sobě. Ačkoli nezakázal stálým partnerům soulož, doporučuje, aby se lidé především ukájeli masturbací, pakliže nezvládnou abstinovat. Rozhodně by se měli zcela vzdát náhodného sexu a kontaktů s milenci a milenkami, s nimiž nežijí v jedné domácnosti.

Od víkendu by všichni Newyorčané měli zůstat doma a minimalizovat kontakt s jinými osobami. A tak úřady vydaly doporučení, jak se v domácí karanténě chovat. Týká se to také sexu.

Podle hygieniků byl vir prokázán ve slinách i stolici, ale zatím u žádného pacienta ve spermatu a poševním sekretu. Jeví se tak, že orální sex je o něco bezpečnější než líbání. I tak hygienici vyzývají k používání kondomů.

Nejbezpečnější sex

„Nicméně vy jste tím nejbezpečnějším sexuálním partnerem sami sobě. Masturbace nešíří COVID-19, zvláště pokud si před a po ní umyjete teplou vodou a mýdlem ruce a erotické hračky,“ vyzývá newyorský vrchní hygienik.

Alternativou k sexu s nestálými partnery by měl být cyber sex, tedy videochaty, sexting apod.

Podle zdravotníků by se zkrátka všichni měli vzdát orgií. „Mít blízký kontakt včetně sexu s omezeným kroužkem lidí pomáhá omezit šíření COVID-19,“ vysvětlují.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat