Dlouhé vlasy jsou erotickou pomůckou zdarma

Jak zpestřit nudnější milování? Pro nápady nemusíte chodit daleko. Zbavte se gumičky ve svých vlasech a prameny použijte pro erotické dráždění. Jejich moc, síla a schopnosti se směle vyrovnají těm nejúčinnějším erotickým pomůckám. Nevěříte?

Erotické hračky byly, jsou a budou. A to nejen v erotických obchodech, kam pro ně rozhodně nemusíte. Za skvělou vychytávku pro dospělé se řadí třeba sprchová hlavice, kolíčky na prádlo, jež se hodí pro lehké sadomasochistické hrátky, nebo kupříkladu elektrický kartáček na zuby coby báječná vychytávka pro stimulaci klitorisu i žaludu penisu. Kdo prostě hledá, najde. Možností, jak si pomoci v domácích podmínkách, je však víc. A některé máte přímo u sebe – nonstop. Už jste někdy ke dráždění partnera využila svoje vlasy?

Symbol ženství

Delší kštice je ženská, smyslná a vyloženě nabádá k tomu, aby si ji muž podmanil tím, že za ni zatahá. Budiž, dopřejte mu to, pokud není surový a nepoužívá velkou sílu. Ostatně, pokožka hlavy je plná nervových zakončení, takže jakýkoli druh stimulace kořínků může aktivovat vaše pozitivní pocity, zvlášť v kombinaci s jinými typy dráždění. Mnoho žen si tak vyloženě libuje, když si kleknou na všechny čtyři (tedy do psí polohy), vyšpulí zadeček a partner si jejich vlasy omotá kolem svých prstů. Totální podmanění a zvířecí pudy se postarají o zbytek.

Vodní dobrodružství

Vášnivý zážitek však milenci dopřejete i tak, že si vlasy namočíte vodou (rozhoduje i její teplota), vyhoupnete se do jezdecké pozice zády k partnerovi (vy nahoře) a necháte kapky dopadat na jeho obnažené tělo. Ve vedrech se cení voda chlazená, během chladnějších dní pochopitelně ta teplejší. Experimentujte s tím, co vám vyhovuje.

Cesta do hlubin milencovy duše

Mužům se zároveň líbí, když si s nimi žena hraje tak, že si konečně (!) rozpustí vlasy (na ty v culíku není nikdo zvědavý, bez ohledu na praktičnost) a konečky přejíždí po jejich erotogenních zónách. V případě, že máte vlasy skutečně dlouhé, pevné a husté, dají se použít i jako škrtící kroužek. Omotejte jimi základnu penisu či varlata a symbolicky utáhněte. (Podvázání varlat zpevňuje erekci, oddaluje ejakulaci a dělá penis citlivější.) Pro ty méně odvážné se hodí tip na masáž.

Na co si dát pozor?

Požádejte partnera, aby si lehl na břicho, zakápněte ruce masážním olejem (postačí i kokosový) a prohněťte mu záda. Vlasy si hoďte přes ňadra a při každém předklonu je nechte dopadnout na holé milencovo tělo. Aby však ze všech vyjmenovaných praktik měli maximální užitek oba partneři, vlasy by neměly být mastné a špinavé. Kazí to výsledný dojem i vnitřní pocit jejich majitelky. Proto jim i vy dopřejte odpovídající péči a nechte je, aby v posteli zazářily se vší parádou!

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat