Vášnivé hry oživí nudný partnerský vztah

Ve shonu každodennosti jen těžko hledáte čas na sex? Pak vám možná pomohou hry pro páry vnést zase trochu vášně do postele. Nebo jsou alespoň dobré, k tomuto tématu se přiblížit.

Koronavirus řádil i v ložnicích. Situace se sice zase uvolňuje a navrací k normálu, ale doba v izolaci a ta neustálá přítomnost toho druhého uvrhla mnoho vztahů do těžké zkoušky. A tak se erotika, vášeň a něžnosti vytratily někde v běhu. A přitom je sex skvělá možnost, jak na chvilku vypnout hlavu, uvolnit stres a užívat si pak společného života mnohem uvolněněji.

Co nabídnou sexy hrátky

Když se váš život smrskne do jedné místnosti, stáhne se člověk do sebe a/nebo skončí u Netflixu. A právě když už není vztah „čerstvý“, stane se spousta věcí zvykem a vzrušení a napětí opadá. Erotika a vášeň? Ani náhodou. Ovšem sexy hrátky mohou do vašeho vztahu zavát nový, svěží vítr. Vyzkoušíte nové věci, poznáte se z jiné stránky a to vše nenásilně, hravou formou. Mnoho erotických her pro páry je založeno na plnění intimních, něžných nebo sexuálních úkolů. Existují například karty nebo stolní hry.

Zlepší to váš sexuální život?

Určitým způsobem určitě ano. Sexuální život stojí téměř vždy na nových zkušenostech a společných zážitcích. A erotické hry vám přinesou obojí až domů. Ovšem garance vám nikdo nedá. Předpokladem je, že oba mají chuť a náladu. Ale i kdybyste vášnivým hrátkám nepropadli, alespoň jste vyzkoušeli něco nového.

Erotické hry

Na internetu nebo i v kamenných obchodech najdete jistě něco vhodného. Ale pokud byste potřebovali poradit, v jakých vodách lovit…

Laškování – krabička plná něžných, zábavných a frivolních úkolů. Nezáleží na tom, jestli všechny úkoly splníte během jedné noci, nebo si je budete dávkovat postupně. Vzrušení začíná už v momentě, kdy si budete losovat úkol.

Erotické kostky – jednoduché, ale efektivní. Jednoduše hodíte kostkou a čekáte, jakou část těla budete vy nebo váš partner hýčkat. A kde. A čím. A jak.  

Hříšná věž – zahrajte si věž Jenga trochu jinak. Na každém kameni se nachází nějaký lechtivý úkol a komu věž nakonec spadne, musí udělat něco speciálního.

Erotická ruleta – vlastně by se dalo říct „kolo štěstí“, protože tady na nikoho bankrot rozhodně nečeká. Zatočte si a hned uvidíte, jakou fantazii a polohu vyzkoušíte tentokrát.

Nikdy neříkej nikdy – hra založená na společných prožitcích – minulých i budoucích. Na kartičkách je popsána situace a vy máte určit, zda jste ji už společně zažili, nebo zda ji zažít chcete. Úkol ale musíte splnit do dalšího hracího večera.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat