Kostkou ledu převratně zpestříte váš sexuální život

I když mnoha párům vyhovují zaběhané techniky a způsoby milování, zpestření vítá většina z nich. Patříte mezi ně? Pak si pohrajte se střídáním teplot a z mrazničky vyndejte kostku ledu. Tohle všechno v posteli zažijete jen díky ní!

I když trh nabízí nepřeberné množství erotických pomůcek všeho druhu, rozhodně není nutné za ně utrácet. K tomu, aby se i váš milostný život trochu probudil, nemusíte vyndávat peněženku a vlastně ani vykročit z domova. Jedna taková hračka se totiž ukrývá ve vašem vlastním mrazáku. Je to led. Jeho schopnosti jsou přitom legendární!

S chladnou kostkou si lze užít hodně zábavy. Střet teplého těla s mrazivým dotykem ledu stimuluje mozek, staví nervy do pohotovosti a přináší zajímavé pocity, které mohou být neuvěřitelně stimulující. A jak tuhle neuvěřitelnou erotickou pomůcku použít?

Ledový polibek

Postavte si na noční stolek skleničku s pár kostkami, jednu si vsuňte do úst a polibte svého partnera. Jasný kontrast studeného ledu a horkých úst vás i milence doslova nakopne k akci. (S kostkou se dá provádět i orální sex.)

Mrazivá masáž

Led zabalte do utěrky a „balíčkem“ drážděte erotogenní zóny milence. Soustřeďte se na podpaží, krk, vnitřní stranu stehen, dolní část zad nebo podkolenní jamky. V těchto místech je tělo obvykle velmi citlivé. Jestli milujete dominanci, partnerovi zavažte oči a zmařte mu možnost, aby předvídal, kam se s ledem vydáte. Pak se prohoďte a vklouzněte do pasivní role.

Chlípné iglú

Do ruky vložte kostku ledu s hladkými hranami, nejprve jí přejeďte po okolí penisu a teprve potom, až se mírně zahřeje, ji v dlani sevřete a partnerův pyj masturbujte. Snažte se, aby se stahovala předkožka. Led bude roztávat a stékat, ale to je žádoucí! Kostkou lze dráždit i zákoutí vulvy. Platí přitom, že jakmile ustane prvotní mrazení, klín se prudce prokrví a nabudí pro další stimulaci.

Upgradujte dildo

Máte doma dildo nebo jinou erotickou hračku z chirurgické nerezové oceli nebo ze skla, která si udržuje teplotu po dlouhou dobu? Výborně, vložte ji na chvíli do mrazáku nebo ledové vody a užijte si dle libosti. V létě neskutečně zábavné! Skleněné sexuální hračky však kromě nízkých teplot snášejí i ty velmi vysoké. (Skutečně kvalitní pomůcky jsou vyráběny z tvrzeného, tepelně upraveného, žíhaného skla, které se nazývá pyrex nebo také borosilikátové sklo. Pokud ještě nevlastníte ani jeden kousek, možná je ten správný čas.)

Zdroj: názor autora - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat