Nutná etiketa chování během sexu

Mezi lidmi něžná a křehká květinka, v posteli divoška. Takovou milenku muži chtějí! Ovšem to neznamená, že při milování můžete všechno. Co je dobré si odpustit a čím se akorát tak ztrapníte? Tyhle chyby nedělejte!

Etiketa (1) představuje soubor pravidel zdvořilého chování ve společnosti. Určité mantinely však vyžaduje i sex. Tedy pokud chcete, aby na něj obě strany vzpomínaly v tom nejlepším možném světle. Které trapasy patří k těm nejčastějším? Pánové si stěžují hlavně na pár níže vyjmenovaných „maličkostí“, bez kterých by se při sexu rozhodně obešli.

Tma – pořád

Ne každá má tělo modelky, ale je nutné pochopit, že muži jsou vizuální tvorové a nahota jako taková je nesmírně vzrušuje. Rádi sledují všechny vaše oblinky, záhyby těla a celou siluetu. Pomáhá jim to při budování napětí, navíc je pro ně sexy žena, která věří sama v sebe. Z tohoto důvodu se muži neradi milují výhradně po tmě. Dopřejte jim aspoň jedno měkké, něžné osvětlení na nočním stolku!

Přílišná plachost

Ucukáváte, když se vás dotýká, nikdy nezahájíte sex jako první, a tváříte se, že vás milostné hrátky obtěžují? Taky špatně. Dalším největším pánským stimulantem je dámské nadšení a koketerie. Na nadměrně cudnou milenku si tak zahrajte možná jen občas!

Touha po komunikaci

On vás hladí po zádech, líbá na krku a snaží se o předehru. Vy do toho pořád jen mluvíte a mluvíte. O tom, co se dělo v práci, jak na vás hrubě vyjel kolega, co všechno je třeba zařídit ještě před víkendem a kdy je dobré zařídit tu novou pojistku. „Posloucháš mě vůbec?“ zeptáte se jen tak ledabyle. Odpovězte si sama. Ne, váš partner je duchem úplně někde jinde a svojí touhou po komunikaci ho rozptylujete i štvete zároveň. Jestli máte něco na srdci, nechte si na to později!

Odmítání něčeho nového

Nikdo neříká, že nutně musíte tíhnout k análnímu sexu, svazování nebo stimulaci prostaty, kterou po vás protějšek vyžaduje. Ale jak víte, že se vám nic z toho nebude líbit, dokud to aspoň v náznacích nevyzkoušíte? Muži se shodují. V posteli je nejhorší upjatá milenka, která veškeré pokusy o novoty a kreativní nápady odmítá už ve chvíli, kdy se o nich partner zmíní – a ani nemíní jít cestou kompromisů.

Přesně daný (a navyklý) scénář

Zavést jeho ruku tam, kde chcete, aby vás dráždil, je žádoucí. Stejně jako zmínka o tom, že upřednostňujete delší stimulaci poštěváčku. Nepleťte si to však s mentorováním a buzerací! „Teď mi musíš asi tak 10 minut dráždit bradavky, pak sjeď jazykem dolů a nech mě se uvolnit. A prosím tě, co to teď děláš? Už jsi zapomněl, že nejdřív musím mít orgasmus já?“ Sex není výkonem na výrobní lince! Chybí-li mu špetka spontánnosti, postrádá svoje kouzlo. Proto milence chytře veďte, nikoli „vychovávejte“.

Zdroj: (1) cs.wikipedia.org/wiki/Etiketa, názor autora - zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat