Trapní zabijáci intenzivních intimních momentů

Díváte se jeden druhému do očí, napětí a vzrušení se dají krájet. Intenzita stoupá, šaty jdou dolů. Chvíli se mazlíte, když v tom to přijde. Pšouk! Bože, máte dělat, že se to nestalo, nebo se poníženě omluvit? Na tyhle smrtící sexuální momenty se připravte!

Televize, filmy, knihy, časopisy, pornografie a značně upravené příběhy přátel způsobují, že mnozí lidé od sexu očekávají hladký průběh a dokonalost, ať už se jedná o první milostné setkání nebo milování s dlouhodobým partnerem. Jenže člověk míní a život mění. Trapnosti jsou běžné – a pravděpodobně se nevyhnou ani vám samotným. Co všechno a proč se může stát?

Zvracení

Dietní chyby, stres či velká nervozita. Pozvracet se v průběhu sexu nebo po něm není ničím výjimečným. A jakkoli bizarně to zní, někteří jedinci dokonce zvracení vyhledávají záměrně. V rámci erotického reje se mu říká římská sprcha a jde o to, že vás milenec při zvracení pozoruje, popřípadě vás požádá o to, aby obsah vašeho žaludku skončil na jeho těle. Ale to už je docela jiný příběh. Většině žen se spíš udělá nevolno při technice zvané hluboké hrdlo (penis je v puse úplně celý, což způsobuje dávení a vyvolává pocit nucení na zvracení). No co, nejste stroj ani umělá panna, která snese všechno!

Prdění a další neočekávané zvuky

Mléčné výrobky, luštěniny, pečivo, brukvovitá zelenina, ale klidně i pivo. Dát si něco z toho několik hodin před sexem je vysoce rizikové. Nadýmání se obvykle dostaví rychlostí blesku a uprdnout si můžete už při předehře. Nebo taky přímo během vyvrcholení. Čím je totiž orgasmus silnější, tím stoupá riziko, že k vypuštění plynů dojde. Navíc prdí i ženský klín. Odborně se tomu říká vaginální flatulence. Penis vaginu natlakuje tím, že do ní při pohybech dovnitř a ven nashromáždí vzduch. Zasmějte se tomu. Zmírníte tak veškeré napětí a nepříjemné zážitky, včetně těch se zvracením, normalizujete.

Močení

Ne, rozhodně si nemusíte dělat starosti s tím, že neovládáte svůj močových měchýř! Močení při milování je něčím, co dřív nebo později překvapí každou ženu bez ohledu na věk. Proč k němu dochází? Viníkem je hlavně maximální uvolněnost v kombinaci s tlakem na břicho v některých polohách. Naštěstí je však moč, když opouští tělo, prakticky sterilní, takže ze zdravotního hlediska se o žádnou katastrofu nejedná. A když z toho vědu nedělá ani partner, tak v sexu vesele pokračujte dál. Stávají se mnohem horší věci…

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat