Postelovou inspiraci hledejte v televizi

Čas od času se každému páru stane, že milování není zrovna takové, jaké jsme si ho malovali, ať už jde o jednorázový výkyv nebo pravidelný zážitek. To, že má každý člověk trochu jiné představy je naprosto standardní. Pokud se však situace opakují, nemůže sex být pro vztah tím správným přínosem.

Nálada XY

Také už se vám někdy stalo, že jste měli náladu na romantické a něžné milování a váš milý vás začal plácat po zadku, což, ačkoli se takovým praktikám většinou nebráníte, utlumilo veškeré zbývající chutě? Nebo jste naopak chtěli řádit jako zamlada, a protějšek ležel jako leklá ryba? To se stává. Ve většině případů stačí otevřít pusu a říct „dělej mi to raději takhle“. Jenže někdy věta zafunguje zcela opačně, protějšek znejistí a rázem je po milování. No, buďme upřímní, když žijeme v tom, že druhému děláme dobře a ten po patnácti minutách požádá o něco zcela jiného, člověka to ve své snaze příliš neutvrdí. Ale i to se stává. Problém je, když se vaše nálady na průběh sexu neshodují prakticky nikdy.

Mluvte o tom

Člověk bohužel nedisponuje schopností telepatie, a aby byl sex dokonalý a užili si ho oba, je třeba vědět, co se druhému líbí a co ne. Když o tom nebudete mluvit, těžko se k řešení problému dopracujete. Nezapomínejte však na to, že nemusí být nutně vinou partnera, že to nefunguje. Zamyslete se nad tím, zda nejste unavení nebo se v myšlenkách neubíráte zcela jiným směrem, když se chystáte do peřin. Jestliže je v tomto směru vše v pořádku, uvědomte partnera už na samém začátku o vaší náladě. Trpět půl hodiny nudou, když toužíte po vášni, nebo naopak, k ničemu nevede. Odradí to jeho i vás. Není nic jednoduššího než říct „chci se milovat. Dneska bych to chtěl/a něžně“. Necháte-li si podobné sdělení pro sebe až do momentu, kdy váš snažící se partner začne být nejistý svým výkonem, povede to nejspíše k začátku konce.

Možná chybí inspirace

Někdy můžete mít dojem, že se svým partnerem nemůžete zažít nic nového, ale opak je pravdou. Vždycky je co zkoušet. Zkuste si pustit nějaký erotický film a naladit se na podobnou vlnu nebo okoukat pár nových praktik. Stydíte-li se dívat na podobný žánr ve dvou, pusťte si ho sami a nasajte inspiraci. Někdy je fantazie člověka až příliš omezená a tento způsob vám pomůže rozšířit obzory.

Neházejte flintu do žita

Ať už jde o první postelovou zkušenost s daným partnerem nebo jste spolu už dlouhé roky, neodsuzujte vztah na základě problému, který jste se nepokusili nijak řešit. V tomhle směru jde často o drobné impulzy, které jsme líní našemu protějšku vyslat. Většinou očekáváme, že se náš nápad a nálada nějakým způsobem objeví v hlavě toho druhého a všechno bude rázem fungovat. Tak to ale není. Je třeba být k sobě otevření a umět vyslovit svá přání s citem a bez předsudků.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat