Tantrický sex přinese párům úplně nová smyslová potěšení

O tantrickém sexu se hodně mluví, ale málo lidí má odvahu zkusit ho v praxi. Jak jste na tom vy, nechcete milování povznést na zcela jinou, hlubší a takřka posvátnou úroveň?

Začala vám doma erotika trochu „pokulhávat“, nebo snad zamávala na rozloučenou úplně? To není dobré. I když nebývá jediným středobodem vztahu, pořád platí, že sex je přirozenou lidskou potřebou. Rovněž platí za vybroušený nástroj zajišťující souznění a prostředek k vlastnímu i vzájemnému poznávání. O jeho léčitelských schopnostech ani nemluvě (1)! Jak tedy do svazku vrátit vášeň i chvilky, při kterých se vám slastí podlomí kolena? Přivítejte na postelové scéně tantru!

Když jdou věci více do hloubky

Ačkoli to tak asi nevypadá, tantrický sex je starodávnou hinduistickou praxí. Jeho cílem je proniknout k duchovní podstatě skrze běžnou fyzickou rovinu. Z hlediska praktického se jedná o velmi pomalou podobu aktu, jejímž základem je prohlubování intimity prostřednictvím správného dýchání. Jednoduše řečeno – tento „vylepšený“ sex spojuje kult lidského těla s náboženstvím a hlubším vědomím, při kterém se partneři naladí na stejnou vlnu, což zajišťuje velice silné orgasmy. Není právě tohle nový vítr, který dění v ložnici pořádně provětrá? Abyste si tento prožitek mohli vychutnat, rozhodně nemusíte být zapřisáhlými hinduisty (2). Jak s touto technikou začít?

Správná příprava je základ

Pro tantru jako takovou je důležitá pohoda. Vytvořte si tedy útulné místečko lásky, ve kterém se budete cítit dobře. Prostor můžete zpříjemnit pronikavou vůní a podněcující smyslnou hudbou, postel vybavit zase pohodlnými polštáři. Pak přijde čas na pomalou a dlouho předehru. Nikam nespěchejte, začněte něžným hlazením a dotyky, užijte si každou minutu. Mnozí tantrikové doporučují spojit milování s jídlem, zkuste tedy zapojit i chuťové buňky a dopřejte jim nějaká afrodiziaka (3).

Dýchací techniky pro začátečníky

Touha se stupňuje a atmosféra doslova jiskří. Přichází chvíle na další level. Harmonické dýchání z úst do úst vás naučí synchronizovaně komunikovat s milencem. Sedněte si s protějškem nazí, co nejblíže naproti sobě. V okamžiku, kdy vydechne, se jeho dechu nadechněte. Dívejte se mu do očí. Nechte rozproudit sexuální energii po celém těle a otevřete svůj klín i náruč všem famózním zážitkům (4)!

Tantra může pomoci mužům trpícím předčasnou ejakulací, protože průběh sexu zpomaluje a odstraňuje tlak spojený s výkonem. Ženy naopak tantra učí relaxovat a umožňuje jim prožití vícenásobných orgasmů, s jejichž dosažením mívají problémy tantrický sex může zlepšit nejen milostný život, ale i vztah samotný (5). Těšíte se?

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3786754/, (2) www.en.wikipedia.org/wiki/Tantra, (3) www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00926239108404345, (4) názor autora, (5) www.medicalnewstoday.com/articles/what-is-tantric-sex







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:27
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:11
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat