Kalorií z cukroví se zbavte kvalitním sexem

Vanilkové rohlíčky a bramborový salát. Zabijáci postavy, kterým se jen těžko odolává. Kalorie spalte milováním a snižte tělesnou hmotnost tím nejpříjemnějším způsobem vůbec! Jak to vychází v konkrétních číslech?

Sex je příjemná aktivita a stejně jako u jiného druhu pohybu se při něm dají spalovat kalorie. Podle průzkumu provedeného kanadskými vědci z Univerzity v Quebecu ženy spálí asi 3,1 kalorie za minutu milování, zatímco muži 4,2 kalorie. Sex se tak dá považovat za cvičení s mírnou intenzitou, jako je třeba hraní tenisu nebo jízda na kole. Ale je určitě příjemnější než běh na běžeckém pásu nebo skákání přes švihadlo. Tak se ho zvlášť o Vánocích nevzdávejte!

Postelové potěšení za každý dietní hřích

Za 100 gramů vanilkových rohlíčků s energetickou hodnotou 1558 kJ (372 kcal) se pomilujte celých 120 minut. Bramborový salát (100 gramů) s energetickým zatížením 880 kJ (210 kcal) představuje sex v délce 68 minut. Zkrátit tuto dobu můžete s pomocí náročnějších pozic, při kterých kalorií spálíte mnohem víc. Zkuste třeba jízdu nahoře (koníčka – čelem k partnerovi, nebo naopak k němu zády), jakoukoli pozici ve stoje či trakař.

Čím aktivnější, tím lepší

Vy se vzepřete na nohou a rukou tak, aby vaše tělo bylo ve vodorovné poloze (jste tedy na všech čtyřech). Roztáhněte nohy. Muž si mezi ně klekne tak, aby penis mohl zasunout do pochvy. Rukama vás uchopí kolem pasu a začne přirážet. I když je aktérem pohybů, pozice u obou dvou buduje fyzickou vytrvalost a sílu a svojí náročností přispívá ke spalování tuků. Sex určitě zakončete orgasmem, při kterém se zbavíte dalších čtyř kalorií. V případě, že patříte k multiorgastickým ženám, a během jedné sexuální relace máte vyvrcholení třeba tři, je to už 50 kJ, jež se vám ukrojí z vánočního koňaku nebo hubníku.

Jak získat dokonalý přehled o výdeji?

K dispozici je i spousta aplikací pro operační systém Android a iOS, které navrhují více či méně zatěžující milostné pozice. Některé z nich dokonce vypočítají předpokládané množství spálených kalorií v závislosti na poloze (v těch extrémních se dá zničit až 300 kalorií za 30 minut!), pohlaví a celkové sexuální aktivitě. Pro maximální podporu redukčních účinků milování sex zkombinujte s jinými fyzickými aktivitami. Doporučuje se jogging nebo HIIT (vysoce intenzivní intervalový trénink).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat