Muži se v posteli bojí říct si o splnění své touhy

Nechtějí se ztrapnit, netouží promarnit šanci pomilovat se, stydí se, mají dojem, že máte jiné choutky a preference. To, že pánové o svých sexuálních tužbách nemluví, neznamená, že je v sobě utlučou. O čem tajně sní a co je přivádí do varu?

Existuje několik věcí, které muži v posteli milují, ale bojí se o ně požádat. Na jednu stranu je to dobře, vzniká prostor pro upřímný rozhovor, osvěžující experimenty a pozvolné posouvání hranic – i po letech vztahu. Tyhle věci vás jako pár nesmírně sbližují. Když tedy víte, co druhému dělá dobře. Takže, tušíte, co partner odpoví, když se po jedné skleničce rozpovídá o svých tajných sexuálních přáních? Níže uvedené fantazie patří k těm nejčastějším.

Převzetí kontroly a moci

On začíná předehru, on vybírá milostné pozice, on se snaží o váš orgasmus, on má pocit, že po sexu potřebujete hladit a být mu co nejblíž. Na jednoho milence je to zkrátka moc. Není stroj, čas od času potřebuje vysadit, užít si pouhého nicnedělání, neplánování a naprosté oddanosti. Proto aspoň někdy převezměte kontrolu a nechte ho, aby se ztratil ve svých emocích. Vyjeďte po něm, buďte svůdná, určujte rytmus a hloubku pronikání penisu a rozhodujte o momentě, kdy vyvrcholí. Dominantní postavení vás bude bavit! Jo a nebojte se přidat na drzosti a partnera něžně vzbuďte ruční prací. Vědomí, že po něm toužíte, posiluje jeho mužství. 

Technika stop a start

Partner miluje, když ho škádlíte rukou nebo pusou, ale nejspíš občas lituje, že dopředu ví, co ho čeká. Pár tahů předkožkou nahoru a dolů a orgasmus na sebe nenechá dlouho čekat. Překvapte ho! Stimulujte jeho mužství tak, aby už už očekával, že vybuchne jako sopka, ale pak s tím náhle přestaňte a soustřeďte se na méně rizikovou oblast, třeba rty nebo krk. Za pár minut, až milenec vychladne, postup opakujte. Stupňování vzrušení ho přivede do nebývalého stavu extáze. 

Lehké otroctví

Nikdo neříká, že se musíte nechat bít a cítit se nejistě. Trocha znehybnění a lehkého otroctví však ještě nikomu neublížila, ba naopak. (Mimochodem, lidé, kteří praktikují BDSM praktiky prý podle vědců jsou šťastnější a psychicky vyrovnanější.) Pouta, bičíky, šátky, kravaty, pásky na oči a další věci si skutečně můžete oblíbit, když je použijte s někým, komu důvěřujete. Výhodou je, že si tak oba přijdete na svoje.

Masturbační scéna

Muže do varu přivádí i to, když žena otevřeně přiznává svoji sexualitu a navíc svého milého nechá nahlédnout pod pokličku vlastního erotického bytí. Takže, znáte chlípný sex většiny mužské populace? Nechte partnera, aby se díval, jak masturbujete. Tahle podívaná je pro něj víc sexy než mistrovství světa ve fotbale nebo jízda Fordem Mustangem GT500 z roku 1967.

Peprná slovíčka

Být sprostá „jako dlaždič“ se nenosí, nicméně při sexu vám něco málo (!) ulítnout může. Nebo vlastně musí. Mnohým mužům to přijde zábavné a zhýralé. Akorát pozor, skutečně stačí popisovat, co by s vámi dotyčný měl dělat – a k tomu přidat nějaké pikantní slovní obraty. Není nutné a ani žádané být vulgární.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat