Před čerstvým milencem nechte vibrátor pro jistotu v šuplíku

Je vám s ním dobře, i když toho moc nenamluví. Svoji lásku dokazuje spíš činy a nikdy se neunaví. Obecně vzato splňuje všechny atributy dokonalého milence, i když se nabíjí přes USB kabel. Máte ho použít při prvním milování s novým partnerem? Tohle je důvod, proč to nedělat!

Pandemie koronaviru mění sexuální návyky. V posledních měsících zaznamenávají výrazný nárůst tržeb výrobci a prodejci erotických pomůcek, kteří tak jdou na ruku zájemcům omezeným vládními opatřeními. V současnosti se těší oblibě vibrátory, masturbátory i lubrikační gely. Cokoli, co zahání nudu a dává šanci na přežití karantény a lockdownu se vítá. Leckdo si však na uměláky může zvyknout natolik, že mu přijde normální vytáhnout je při prvním sexu s novým partnerem. Víte, co hrozí, když to uděláte?

Nevystřílejte všechny náboje

Představte si, že jste nervózní, máte mít sex po dlouhé době, a navíc si děláte starosti s tím, jestli všechno klapne na jedničku. Pak se k vám přiblíží partner, na kterého takovou dobu čekáte, a místo toho, aby si hrál s vámi, vyndá vibrátor. Jaké budete mít pocity? Nespíš minimálně smíšené. Ano, je chvályhodné, že je pro vás orgasmus důležitý, ale čerstvý milenec, proti kterému ihned postavíte výkonný stroj, znejistí. Bude si připadat pod tlakem – a možná i neschopně.

„Přivedla si posilu, protože si myslí, že to nezvládnu?“ Jeho erekce nepotrvá víc jako pár vteřin a sebevědomí utrpí šrámy. Dejte mu čas, aby se rozkoukal a připravil se emocionálně, mentálně i fyzicky. To pár milostných setkání potrvá, což je žádoucí. Vzrušení tak vystupňujete – pozvolna a citlivě. Necháte tedy prostor pro zlepšování a posouvání hranic. Později, když uznáte za vhodné, že je vhodný čas posunout se dál, navrhněte, že zkusíte něco nového.

Z nákupů udělejte zábavu

„Co kdybychom vybrali nějaký vibrátor pro páry? Bavilo by tě to?“ Mluvte o tom, projeďte internetové e-shopy a iniciativně tenhle společný projekt podporujte.  (Hlavně partnera, ať už nového nebo starého, nikdy nenechte nakupovat samotného. Obvykle totiž koupí příliš velký kousek!) Když jsou rozměry v pořádku, není co řešit. Sexuální hračky plní funkci pomocné ruky a díky nim to všichni mohou mít jednodušší.

Důvody, proč investovat čas i peníze

„Nejdřív jsem byl proti tomu, aby partnerka do naší ložnice přinesla něco z plastu. Příčila se mi myšlenka, že vzrušení zažívá s někým jiným než se mnou, ale pak se mi vlastně ulevilo,“ popisuje šestatřicetiletý Jakub, u kterého nastal zlom v momentě, kdy si vibrátor vzal do ruky a přítelkyni přivodil několik orgasmů za sebou. „Najednou jsem pochopil, že všechna ta práce není jenom na mně, ale konečně se o ni můžu podělit,“ směje se sympatický kurýr. I z tohoto důvodu se nápadu přizvat si do ložnice uměláka nevzdávejte, jen takovou situaci nechtějte uspěchat.

Jeden kousek nestačí

Potěšení, ať už s milencem, nebo s pomůckou, si zasloužíte. Rozkoš je velmi důležitou součástí lidské přirozenosti a moderní erotické hračky umožňují poznávat a ovládat sexualitu, což určitě dávno víte. Řada z nich navíc zlepšuje ovládání svalů poševní stěny, takže se hračky z obchodu pro dospělé směle dají počítat za osobního lékaře.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat