Muži rádi platí za sex hned z několika důvodů

Řidiči, manažeři, lékaři, ředitelé nadnárodních firem, ale i „obyčejní“ ženáči nižší či střední střídy. Sáhnout do kapsy, vytáhnout sumu peněz a podat ji ženě, která splní téměř všechna sexuální přání, je blízké komukoli z nich. Proč muži sex za peníze vyhledávají a potřebují?

Něco za něco. Nejdřív zaplať, pak mohou být techtle a mechtle! Že tuhle hru hrají jen lidé? Omyl. Za úplatu souloží třeba takové samičky šimpanzů druhu bonobo (Pan paniscus). Prostituce se tedy nedá označit za typicky lidskou aktivitu, což ovšem nic nemění na tom, že motivy jsou jak u zvířete, tak i u člověka podobné. Takže, co vězí za tím, že pánové za sex ochotně platí?

Základní instinkt

Nejjednodušší vysvětlení pro muže jako zákazníky je samozřejmě to, že se jim sex líbí. Od přírody mají vyšší sexuální pud a potřebu vybití, takže když je sužuje sexuální frustrace, napadne je první možné a rychlé řešení: kromě masturbace je tu někdo z masa a kostí!

Pohodlnost

Žádné sladké řečičky, svádění, koketování, dárky ani dlouhá předehra. Tohle všechno u dam, jejichž čas si koupíte za peníze, odpadá. Bez potíží, bez závazků a citových vazeb. To je sex podle pánského gusta.

Šovinistické motivy

Ano, někdy je touha po aktu s prostitutkou prostší, než si kdo dokáže představit. Pro některé jedince je neskutečným rajcem vidina toho, že ženy ovládají a mají nad nimi moc. „Udělej, natoč se, přetoč na bok, ohni! A bez řečí!“

Neschopnost navazovat vztahy

Další skupinou mužů, která patří k častým návštěvníkům vykřičených domů i klientům neslušných telefonních linek, je ta, jež se cítí osamoceně. Jedná se o osobnost, která v reálném životě není schopna komunikovat a navazovat vztahy. Je pro ni těžké se ženami vyjít, ale jelikož potřebuje pozornost a otevřenou náruč, klidně si za sex zaplatí.

Nezřídka se objevuje i typ jedince, který si myslí, že s prostitutkou má skutečný romantický vztah založený na vzájemné důvěře. Jak jinak si vysvětlit, že podle studií více než dvě třetiny mužů využívají služby konkrétní prostitutky více než 50krát?

Vyšší nároky

Potřebuje „to“ aspoň pětkrát týdně, někdy i dvakrát za jeden den, jenže jeho manželku už bolí rozkrok. Než aby ji přemlouval, objedná si někoho, kdo ho sexuálního napětí zbaví. Přihlédnout se musí i k tomu, že co člověk, to jiné sexuální preference. Někteří muži se v očích právoplatné partnerky nechtějí ponížit, ztrapnit nebo otevřít, proto se svými nezvyklými choutkami chodí jinam. Cítí se tak svobodnější v experimentování. Přijde vám to jako zhýralý motiv?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat