Prodlužte svůj orgasmus a budete o moc šťastnější

Co může být lepšího než vyvrcholení? Delší vyvrcholení! Pár vteřin navíc rovná se větší porce rozkoše a jiné bonusy, které mají na starosti vyplavované hormony. Jenže jak to udělat, aby se z krátkého mžiku stala hodnotnější chvíle? Naučte se správně klikat na svoji myšku!

Průměrná doba k dosažení ženského orgasmu je 13 minut přímé pohlavní stimulace. Jedná se však skutečně jen o průměr. Některé ženy jsou schopné vyvrcholit téměř ihned, ty další potřebují půl hodinku mazlení. Ať už je však časové okno před orgasmem jakékoli, když už na výbuch slasti dojde, obvykle trvá jen krátce.

Škoda, už je to pryč!

Ze studií zabývající se sexuálním chováním vyplývá, že ten opojný pocit vzrušení a slasti rozlévající se celým tělem trvá maximálně (a to za těch nejvhodnějších podmínek) 20 vteřin. Není to škoda? Nepatříte-li k multiorgastickým bytostem, které mohou orgasmus prožívat opakovaně, trochu si délku prodlužte.

Už jen kvůli změněnému stavu vědomí, který aspoň na chvíli dává příležitost nevnímat nic jiného než rozkoš, a taky hormonům vyvolávajícím dobrou náladu, pohodu a uvolnění. Čím větší porce orgasmu, tím větší úleva od stresu, depresí a bolesti. Tak hurá na to!

Kdy jsou experimenty neúčinné?

Pokud jsou vaše óčka krátká, plytká a slabá, dodejte jim šťávu. Takové to záměrné přerušování stimulace, které se aplikuje u mužů, jež potřebují oddálit ejakulaci, u klitorisu ani pochvy neuspěje. Dámský klín není na takové špásy stavěný. Stačí prošvihnout tu správnou chvíli vhodnou pro výstup na vrchol a vyvrcholení už nepřijde. Je tedy třeba popasovat se s tím jinak, ať už o samotě nebo v páru. Záleží, co vám víc vyhovuje.

Skvělé načasování

Nejdřív si vyčíhejte stav maximálního vzrušení. Je to chvíle těsně před tím, než se orgasmus dostaví. Poznáte to. Cítíte, že už jste skoro tam. Za jiných okolností by bylo žádoucí v dráždění pochvy, klitorisu i prsou pokračovat, a navíc zrychlit tempo, ale nikoli při prodlužování vyvrcholení. Naopak dráždění prsy či vibrátorem zpomalte.

To samé doporučte i partnerovi, jež má jazyk přitisknutý k vašemu poštěváčku, nebo okupuje vaše vnitřní prostory (pochvu) penisem. Cílem je však pouze zpomalení, nikoli pauza! Jen ve stimulaci pokračujte, ale jemněji a méně intenzivně. Když se věc podaří, prožijete mnohem výbušnější a zároveň delší orgasmus.

Tato metoda je účinná u více než 65 procent žen, které udávají, že učený z nebe nespadl. Napoprvé to asi nevyjde, ale podruhé nebo potřetí už budete vědět, jak vaše tělo reaguje a kdy s drážděním hodit zpátečku. Pak si začnete neskutečně užívat!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat