Vášnivé polohy pro epický orální sex

Je to pořád jedno a to samé? Spojení jeho přirození a vašich úst už vás nebaví? Možná, že nejste příliš kreativní a váš milostný život uvízl na mrtvém bodě. Víc experimentujte. Pomůže židle, stůl i polštář!  

Vždy, když se před vámi zjeví penis v celé své kráse, automaticky pokleknete a zasunete si ho do úst. Nic proti, ale orální sex v této klasické variaci se pro vás dřív či později může stát nudným. I on totiž potřebuje osvěžit. Ve skutečnosti platí, že když své techniky začnete obměňovat, může to váš milostný život zkvalitnit a rozvášnit. A všechno to začíná u poloh, během kterých pyj pomalu rozevírá vaše rty. Které patří k těm nejosvědčenějším?

69

Pakliže partner miluje cunnilinctus, popřípadě anilingus (lízání řitního otvoru) a nevadí mu, že si kontakt pohlavních orgánů s ústy užijete oba najednou, neváhejte přejít do známé polohy 69. V ní je iniciativa na obou partnerech. Milence nechce ležet na zádech, hlavu mu vypodložte polštářem nebo srolovanou dekou, vy si na něj obkročmo sedněte –⁠ zády k němu a skloňte se nad jeho klín. Ten svůj mu přitiskněte na ústa. (Hodí se, když jsou aktéři stejně vysocí, ne každý má pro 69 tělesné dispozice.)

Na židli

Ženy si často stěžují, že je při delší felaci bolí za krkem, nebo trpí nepohodlím v oblasti zad. To kvůli tomu, že jsou různě zkroucené a stočené a mají páteř v nepřirozených polohách. Předejděte tomu, milence posaďte na židli nebo taburetku a uvelebte se mu v klíně. Záleží, jak je pomocný nábytek vysoký, ale primárně jde o to, aby váš obličej byl na úrovni jeho penisu. Vy můžete klečet, sedět v tureckém sedu s rovnými zády, vypodložit si kolena polštářem a vůbec si udělat o trochu víc pohodlí. Pokud máte zahradu a houpací síť, je to o to jednodušší. Milenec se posadí na okraj sítě (přinejhorším i postele), nohy má svěšené dolů, vy jste pod ním. Pojďte do toho!

V záklonu

Říká se, že odvážnějším štěstí přeje. Co si takhle chlípně zařádit? Pro rebelky, které navíc chtějí zkusit deep throat neboli techniku hlubokého hrdla, je zrovna tahle pozice naprosto ideální. Lehněte si na kuchyňský či kterýkoli jiný stůl, posuňte se tak, aby hlava byla mimo něj a dala se pohodlně zaklonit. Muž k vám přistoupí a zasune. Pro bezpečnost penis přidržujte u jeho kořene a ujišťujte se, že se dostává na takovou úroveň, která je vám ještě příjemná. Potlačit dávivý reflex chce trochu praxe.

Zdroj:  názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat