Večerní milostné rituály jako balzám pro vztah

Vlézt si do postele, zhasnout a otočit se? Tak pokud chcete mít spokojený vztah, takhle byste usínat raději neměli. Zaveďte si malé večerní rituály, které budou jako balzám – pro duši i pro vztah.

Jak se říká – neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. A pokud chcete žít s partnerem „šťastně až na věky“, musíte tomu, někdy trochu někdy více, přispět. Pomoci mohou i malé večerní rituály, které si společně vytvoříte. Přinášíme tipy na některé z nich.

Choďte do postele ve stejný čas

Zmizíte pod peřinou, zatímco on se ještě dívá na televizi? Jasně, to se může stát, nakonec jste přece dvě samostatné osoby. Nedopusťte ale, aby se to stalo pravidlem. Protože společné usínání zvyšuje intimitu a ničím ho nemůžete nahradit. A nemusíte být nutně propletení celou noc – důležitý je pocit, že partner je zkrátka po vašem boku.

Zakončete den příjemným tématem

Probíráte v posteli s partnerem problémy v práci? To vás ale může před spaním pěkně otrávit! Vyprávějte si o životě a zážitcích, ale na vážnější témata byste si měli raději najít chvilku během dne, kdy jste oba vzhůru a čilí. Svůj den zakončete raději nějakým pozitivním rozhovorem.

Ukliďte si

Když máte špatnou náladu, těžko se vám bude dobře usínat. Pokud tedy máte s partnerem nějaké nevyjasněné věci, pokuste se je vyřešit během dne – nejlépe do večera. Většinou stačí si o nich promluvit s chladnou hlavou, abyste se toho nepříjemného pocitu, který „stojí mezi vámi“ zbavili.

Televize, tablet, mobil – dejte pryč

Existuje doba, která by měla patřit jen vám a vašemu partnerovi – a to je doba před usnutím. Nesurfujte po internetu, ani nekoukejte na televizi, raději si ještě chvilku vyprávějte nebo dělejte cokoli, co vám oběma udělá radost. Pak usnete jistě s úsměvem na rtech.

Milá slova

Nemusí to být „miluji tě“, také dokazovat si lásku každý den by možná bylo trochu přehnané. Ale říct si pár milých slov před usnutím, jistě na duši pohladí. A určitě pomůže s usínáním. A pokud by vás nic nenapadlo, i vřelé objetí může nahradit pár milých slov.

Polibek na dobrou noc

Zamyslete se – neusínalo se vám dříve lépe, když vám máma dala pusu na dobrou noc, A i když už vám není 6 roků, není krásnější konec dne než polibek od milované osoby. Takový rituál vám dá pocit jistoty a sounáležitosti. Každý večer znovu a znovu.

Zdroj: názory autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat