Věty jako spolehliví zabijáci sexu

Už spíte nebo máte ještě sex? Někdy jsou to totiž jen malé překážky, které stojí mezi námi a nezapomenutelnou nocí. A ty se dají mnohdy velmi lehce překonat. Měl by se člověk opravdu kvůli náročnému pracovnímu dni vzdát naplňujícího sexuálního života?

Lehnout si s partnerem večer do postele a spokojeně usnout. Krásná představa, že? Ale možná trochu nudná. Nakonec – všichni si asi dokážeme představit i něco žhavějšího, co bychom mohli za chladné noci dělat. Zahodit přikrývku a mít divoký nespoutaný sex… Ale možná jste na sex moc unavení. Každý z nás jistě zná všechny ty věty, které svítí jako červená na semaforu před vstupem do zábavního centra. Které vyskočí jako varovné značky, i když jste teprve na cestě.

„Dneska jsem fakt unavená.“

Stres patří k největším zabijákům sexu. V anketě přiznalo skoro 50 procent žen, že během hektických dní na sex nemají žádnou chuť. Zatímco muži to mají jinak – pro ně je sex osvědčený prostředek, jak se zbavit stresu a frustrace. Ženy potřebují blízkost a uvolněnou atmosféru, aby se dostaly do nálady. A pokud tuhle větu říkáte až příliš často, pak byste měla změnit priority. Je opravdu práce důležitější než láska? Pokud ale používáte stres jako výmluvu, bude to spíše tím, že vám ve vztahu něco chybí.

„Už mě přešla chuť.“

Dříve vás určité doteky dokázaly rozpálit – teď ale necítíte nic. Důvod k obavám? Ne, naše chuť podléhá různým náladám, mění se tělo, a to všechno je normální. Pak je dobré si zkrátka dát více času, než přijde ta správná nálada. Také je dobré více vyhledávat tělesnou blízkost partnera, mluvit spolu nebo jít třeba zase na rande. A sex si plánovat. Jinak taky můžete na spontánní chuť čekat až příliš dlouho.

„Proč je tady taková zima?“

Vědci z nizozemské univerzity přišli k překvapivému závěru – pokud ženy při sexu nosí ponožky, zvyšuje to jejich šance na orgasmus o 30 procent! Díky tomu, že ženy mají méně svalů a pod kůží citlivější receptory, je jim zima rychleji než mužům. Ale abyste si mohly užívat uvolněného sexu, musíte se cítit dobře. A přitom je řešení tak snadné – vezměte si ponožky, zatopte nebo si nohy schovejte pod peřinu.

Zdroj: názory autora, https://www.plannedparenthood.org/learn/teens/relationships/all-about-communication/saying-no-sex, https://www.fatherly.com/love-money/dirty-talk-phrases-to-use-during-sex/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat