Úžasně vzrušující místa pro ohnivý sex

Ložnice je stále nejvíce oblíbeným místem pro milování, i když velká většina žen i mužů přiznává, že pokud se do ní nedostane, dostávají milostné hrátky jiný, jiskřivější říz. Změna místa totiž dělá divy! A které lokality patří k těm maximálně úžasným! Postel nechte postelí, tohle vám vyrazí pojistky! 

Postel nalevo, postel napravo, přetočení se na bok (levý, pak pravý). Fajn, když vám to oběma přesně takhle vyhovuje a nemíníte nic měnit. Podle průzkumů ale 80 procent párů dává přednost tomu, pokud ložnici opustí, protože náhlý, spontánní nápad představuje ohnivý způsob, jak intimní věci okořenit (1). Jste připravení na změnu souřadnic?

Pračka

Pračka je známým místem, které se využívá hlavně během procesu ždímání a odstřeďování. Mezi známé pozice patří ta, kdy vy sedíte na jejím okraji a partner do vás vstupuje zepředu. (Pochopitelně, že v tomto případě by milenec měl mít aspoň střední výšku postavy, aby dosáhl na potřebná místa.) (2)

Když se pominou všechny tyhle benefity, uvedená domácí nezbytnost klidně může zůstat i vypnutá. Lehněte si na ni břichem dolů, vyšvihněte jednu nohu nahoru, experimentujte s různými úhly pronikání. Faktor nevšednosti podpoří i kulisy, kupříkladu pohozené, špinavé prádlo u nohou. Jelikož na tyhle „dekorace“ nejste z ložnice zvyklí, přidává to situaci na výjimečnosti (2).

Balkon nebo terasa

Vlastně je to sex na veřejnosti, byť pod rouškou tmy a soukromí. Večery už jsou chladnější, ale to neznamená, že si nemůžete obléct dlouhou pletenou sukni a jen si ji podle potřeby vyhrnout. Zvuky z ulice, každý sum, zatroubení klaksonu, hlas nebo výkřik vás bude minutu co minutu ujišťovat, že nejste sami. A o to právě jde (2).

Gauč

Na rodinném gauči se odehrává spousta věcí, a sex je jednou z nich. Myšlenku, že právě tohle místo patří k chlípným oblastem, podporuje jistý fígl. Jakmile na gauči vyzkoušíte nějakou novou techniku, polohu či postup, spojí se vám daný zážitek právě s ním. Stačí se pak při nedělním obědě z jídelny zadívat někam před televizi – a oba už se dovtípíte, o co jde (2).

Kuchyňský pult

Kuchyňský pult milují ženy – fontány, které prožívají mokré orgasmy a vědí, že dlažbu, v porovnání s matrací nebo kobercem, stojí jen setřít. Platí ale, že i bez squirtingu se v srdci každé domácnosti dají prožít nevšední věci. Po ruce je totiž tolik zajímavých předmětů a improvizovaných erotických pomůcek, které směle nahradí každý vibrátor. Chladná lžíce vložená na pár vteřin do ledničky se postará o tvrdost vašich bradavek, sáhnout můžete po paličce od hmoždíře, válečku, šlehačce ve spreji, medu a podobně.  Vše je po ruce, včetně dřezu a vody na umytí (2).

Zaparkované auto

Vzpomeňte si na střední školu a jeden obrovský problém. Kde mít sex, aniž by se o tom rodiče dozvěděli? No v autě! Zaparkujte na odlehlém místě a přeneste se do minulosti, do období nerozvážnosti a svobody (3). Udělá vám to nesmírně dobře!

Zdroj: (1) www.glamour.com/story/worst-places-to-have-sex-beach-pool, (2) www.womenshealthmag.com/sex-and-love/a19959488/places-you-need-to-have-sex/, (3) názor autora 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat