Výhody sání ženských prsou

Muži se dělí na „horňáky“ a „dolňáky“. První skupina bezmezně miluje ženská ňadra a je jimi fascinována. A to se hodí. Laskání bradavek ústy je velmi vzrušující, ale i léčivé. Co všechno získáte, pokud partner pořádně nasaje vaše vztyčené hroty jako hubice vysavače?

„Horňák“, tedy milovník ženských hrudníků, prsa považuje za afrodiziakální stimul. Dvojčata škádlí, olizuje, okusuje a pohmatem zkouší, jak jsou těžká. Mimochodem, ňadra se zvětšují tři až sedm dní před menstruací, což muž zaměřený na prsa nesmírně vítá. Pokud jednoho takového máte doma, važte si ho, tenhle chlapík rozhodně ví, co dělá. Výhody sání ženských prsou se nedají popřít!

Sání prsou podporuje atraktivitu

Při stimulaci bradavek a okolí prsní tkáně se v mozku uvolňuje hormon oxytocin, který má výrazně uklidňující účinek. Odborný časopis Hormones and Behavior odhalil (1), že čím víc je oxytocinu v krvi, tím víc druhým přijdeme atraktivnější.

Může pomoci odhalit rakovinu

Tvrzení, že muži, kteří sají partnerčina ňadra, mohou pomoci snížit riziko nákazy rakovinou, vědou podložené není. Hrátky s dvojčaty však zastupují funkci včasného odhalení tohoto onemocnění. Pánové, jež mají vzhled prsou „v malíku“, si totiž lépe všímají časných změn v prsou, třeba hrudek, takže své milenky oproti „dolňákům“ posílají k lékaři mnohem dřív. Naproti tomu kojené děti snižují relativní riziko rakoviny prsu o 4,3 % za každých 12 měsíců kojení (2).

Předchází onemocněním plic

Během sání prsou se dech ženy zrychluje více než 60krát za minutu, což může přecházet různým onemocněním plic, jako je kašel, plicní fibróza nebo CHOPN.

Je nesmírně vzrušující

Bradavky a dvorce patří k erotogenním zónám se spoustou nervových zakončení a jejich stimulace bývá velmi žádoucí. Ačkoli klitorální a vaginální orgasmy jsou známější, existuje také něco jako bradavkový orgasmus. Mnohé ženy přitom uvádějí, že tento typ vyvrcholení je podobný tomu vaginálnímu. Pokud si myslíte, že je to pro vás, začněte experimentováním s různými technikami dotyku. Zaměřte se na dýchání a zkuste uvolnit jakýkoli stres nebo napětí. Nechte svého partnera jemně dýchat teplý vzduch přímo na tvrdé a vztyčené hroty a následně ho vyzvěte, aby přistoupil k sání. To podporuje průtok krve a zvyšuje citlivost prsou.

Zdroje: (1) www.research-information.bris.ac.uk/en/publications/oxytocin-and-social-perception-oxytocin-increases-perceived-facia, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9972148/, názor autora - zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat