Muži v posteli od žen nechtějí dokonalé tělo

Tělo jako bohyně, tvář Angeliky, markýzy andělů (zamlada), plná, pevná prsa a dlouhé vlasy, za které se dá při milování tahat. Jistě, někteří muži právě tohle vyžadují, ale těch je jen hrstka. Ti ostatní v posteli vyžadují úplně něco jiného. Co je maximálně rozpaluje?

Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše, říká se. Co se týče sexu, potřeby jednoho od druhého se ale zase tolik neliší. Toužíte-li svého milence rozpálit, udělejte mu radost tím, po čem už roky sní.

Nehrajte komedii

„Líbí se ti to?“ ptá se milenec. „Ale jo, díky.“ V duchu přitom vzpomínáte na bývalého partnera, který to jazykem uměl jako pánbůh. Copak to můžete říct nahlas? Samozřejmě, že ano, ale jemně, jinak se budete měsíce či roky trápit – oba. On se i protějšek nesmírně zajímá, zda vás uspokojuje. Z tohoto důvodu si muži nesmírně přejí, aby ženy nemlčely! „Víš, zlato, je to skvělý, ale zkus o maličko víc přitlačit.“

Vykonávejte svou část „práce“

Nic není horšího než milenka, která prostě jen leží, nevydá ani hlásku a pouze čeká, co se bude dít. Nuda! Prokazujte nadšení, buďte vokální (vzdychejte a klidně i křičte), na muže i ženy to působí jako afrodiziakální stimul. Ale pozor, vzdychání musí být autentické, umělé herecké výkony se nepočítají.

Převezměte kontrolu – občas

Spousta žen si myslí, že chlap by měl být tím dobyvatelem/dominantním lovcem, který si podmaní svoji kořist. Chyba lávky. I pánové bývají unavení, příležitostně se nechtějí zabývat zdlouhavou předehrou a často fantazírují o tom, že k nim jejich partnerka přijde, svlékne se, přivede je k orgasmu a zase odejde. A vlastně, proč ne?

Pořád dokola se neomlouvejte

No, tak prostě nemáte dva dny oholené nohy, ty vlasy by taky snesly aspoň suchý šampon, nemluvě o oprýskaném laku na nehty. Neomlouvejte se za to, poprvé, podruhé, potřetí, nejste stroj a mužům je to beztak jedno. Kňoura v posteli rovná se zabiják vášně! Základní hygienu dodržujete, o nic víc nejde.

Nezapomeňte na romantiku

To, že se mužům nelíbí večeře při svíčkách, ožužlávání ušních lalůčků a koketní svádění bez spodního prádla, které „zapomenete“ doma, je mýtus. Romance, svádění a emocionální aspekty ve prospěch mužů také pracují! Rozmazlujte a zároveň se nechte rozmazlovat…

Nechte ho sledovat

Muži jsou vizuální tvorové, o tom není pochyb. Pokud se svlékáte nebo masturbujete, nechte je, aby se dívali, pro ně je to něco jako svatý grál a vrchol partnerské intimity. (Jestli se stydíte, zavažte si oči.)

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat