Sexuální pozice pro milence s nepružným tělem

Každý nemá tělo ohebné jako jogín, a přesto se chce milovat! Patříte k těm „méně přizpůsobivým“, pro které jsou některé sexuální pozice tabu? Nezoufejte, vášně i orgasmů si užijete i tak!

Neměli byste zůstat stranou jen proto, že při sexu nedokážete stát na jedné noze nebo si dát nohy vedle uší. Jakkoli vás vaše ztuhlé klouby nebo jiná zdravotní omezují limitují, přece jen se najdou sexuální polohy, které zvládnete „levou zadní“.

Upravená lžíce

Díky klasické lžíci, kdy partneři leží na boku v řadě za sebou, je přístup ke klitorisu nebo ňadrům snazší. Pokud tuto polohu ještě trochu upravíte, dočkáte se pohodlí i rozkoše. Ať si partner lehne na bok, vy se uvelebte na zádech, kolmo k jeho tělu. Váš partner by měl mít možnost do vás snadno vstoupit „zezdola“.

Psí pozice

Když jste nepružní, k nejlepším tipům patří sexuální pozice, které vám umožní „pracovat“ co nejméně. K takovým patří psí styl, i když ne v jeho klasické verzi. Lehněte si na břicho a nechte partnera vstoupit – zezadu. (V případě, že se obáváte otlačených kolen, dejte si pod ně polštář.) Tato poloha umožňuje přesnou stimulaci bodu G při nulovém úsilí. Už žádná bolest a namožené svaly, jen vydatné orgasmy!

Lotus

Pozice s tak exotickým jménem zní dost hrozivě, ale jakmile ji vyzkoušíte, nebudete chtít jinak. Pro oba partnery je pohodlná! Požádejte milence, aby se posadil na postel, vy se mu uvelebte v klíně (tváří v tvář) a užijte si všeho, co lotus nabízí. Můžete nastavit tempo, houpat se tam a zpět, třít svůj klitoris o partnerův trup a tak dále. Lotus také nahrává polibkům a líbání a obecně patří k polohám podporujícím romantiku i chlípnost. Ostatně, třeba takový párový vibrátor bude držet pevně jak helvétská víra. (Zkuste ten ve tvaru podkovy.)

Zvednutý misionář

Navzdory tomu, že někteří lidé misionáře považují za přežitek, tato poloha stále má co nabídnout! Mírně ji upgradujte, nebudete litovat. Lehněte si na záda (na okraj postele), ale místo toho, aby vaše nohy obkročmo objímaly milencovo tělo, překřižte je a přitiskněte na svůj hrudník. Partner penis zasune – tentokrát vkleče. Co se stane? Docílíte vzájemného dotyku genitálií a zúžení svého klína, který tak milenci poskytne více stimulace. (Pod kolena si opět může dát polštáře nebo deku.) Ať tak či onak, tato pozice vyžaduje velmi málo pohybu z vaší strany, a ani tělo protějšku se nijak výrazně nezatíží. Tomu se říká win-win situace!

Zdroje: Názor autora – celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat