Udělejte ze psí polohy vaši nejoblíbenější polohu

Větší hloubka průniku, stimulace bodu G a prokrvené bradavky, to je poloha na pejska. Vytěžte z ní maximum a užijte si jako nikdy předtím. Tajemství tkví ve správném úhlu pronikání i předehře!

Psí pozici upřednostňují hlavně muži, kteří chtějí mít ženu pod kontrolou, což ne každé milence sedí. Poloha je to živočišná a chlípná a obvykle nevyhovuje romanticky založeným jedincům. Na druhou stranu ale rozhodně má co nabídnout, třeba bouřlivý orgasmus. S jakými sexuálními tipy jí přijdete na chuť?

Nejintimnější není, ale dráždivá ano

Psí poloha nabízí jeden z nejhlubších průniků, a tudíž i stimulaci bodu G. Klasický psí styl spočívá v tom, že žena jde na všechny čtyři, zatímco partner, který klečí za ní, do pochvy vstupuje svým penisem nebo erotickou pomůckou. Vzhledem k tomu, že opravdu nejste pes, máte velkou moc nad úhly a můžete se různě ohýbat a nastavovat.

Jak moc je předehra důležitá?

Pokud vás vyškolila minulost, a psí pozice vám byla nepříjemná, je to pravděpodobně proto, že tělo se na ni samo nepřipravilo. Nebo že je partner obdařený. Proto se dostatečně uvolněte, neodbývejte předehru a nejprve si pohrajte s erotogenními zónami. Pro své pohodlí toho ale můžete udělat mnohem víc.

Zamezte otlakům

Mnoho žen si stěžuje, že je bolí kolena. To se dá vyřešit měkčí podložkou (třeba dekou). Spousta problémů se eliminuje i tím, když si lehnete na břicho a pod pánev vsunete polštář. Klín se lépe otevře a bude přístupnější. Navíc tím zvýšíte vnější tlak na břicho a pánev.

Použijte lubrikant

Aby pronikání bylo příjemné, použijte lubrikant. Žádné tření, žádná bolest, jen procítěný okamžik a cesta k vyvrcholení. Co si přát víc?

Prohněte se v zádech

Při samotné souloži se mírně prohněte v zádech (ne do bolesti). I tato mírná úprava zlepší úhel vstupu penisu nebo erotické pomůcky a pomůže lépe zasáhnout váš bod G. Souběžně s tím lze dráždit i ňadra. Tím, že visí dolů, jsou víc prokrvená – zvýšená citlivost bradavek lačnících po pozornosti zaručena! Popadněte svorky (s opatrností i kolíčky na prádlo) či vibrátor na prst.

Postavte se před zrcadlo

Když do vás partner vstupuje zezadu, v tak choulostivé poloze, jedná se o vzrušující chvíli. Dejte před sebe zrcadlo, abyste se na sebe mohli dívat. Nic to nestojí a výsledek je maximální.

Zdroje: názor autora – celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat