Pegging je příjemná změna, která osvěží váš milostný život

Nechutnost, výmysl moderní doby, nebo naopak příjemné osvěžení, které do vašeho milostného života vnese o trochu víc vzrušení a novoty? Pegging, navzdory tomu, že v některých vzbuzuje rozporuplné emoce, je na vzestupu! Máte odvahu se s milencem vyměnit?

O masturbaci se taky říká, že kdo o ní nemluví, a dokonce se v souvislosti s ní před ostatními pohoršuje, ten ji provozuje pravidelně. S peggingem, což je sexuální praktika a druh heterosexuálního análního sexu, během kterého žena proniká partnerovi do řitního otvoru prstem, dildem či tzv. strap-on dildem, je to něco podobného. Podle britského obchodu erotických pomůcek a spodního prádla Lovehoney v loňském roce vzrostl prodej připínáčkových dild o 200 procent – a většinu z nich pořídily ženy.

Úplně odlišná dynamika milování

O rostoucí popularitě této praktiky, která se řadí mezi BDSM, vypovídá i jistá britská studie, v rámci se které se 10 procent žen z tisícovky oslovených přiznalo, že pegging provozují, nebo ho minimálně chtějí zkusit. Kdysi tabuizovaný akt se tak čím dál častěji dostává do postelového menu zvědavých párů, které chtějí zkusit něco nového a neotřelého.

I ženy si užívají

Dobrou zprávou je, že muži postupně upouští od původní myšlenky, že pronikání do konečníku je pouze pro homosexuály, naopak jsou příjemně překvapeni výhodami, které stimulace análního otvoru přináší. Kromě fyzického potěšení a neotřelých pocitů „kolíkování“ umožňuje párům pohrát si se submisivitou a dominancí (asertivitou a aktivitou), mnoho z nich se svěřuje, že dráždění konečníku a prostaty (mužského bodu G) je velmi příjemná. Řitní otvor je totiž plný nervových zakončení. A co z toho mají ženy?

Důvod, proč se cítíte báječně

Tak ty také mohou zažít velké fyzické potěšení, neboť popruh a postroj s dildem poskytuje přímou stimulaci ženským genitáliím. Některé milenky během aktu rády používají i vibrátor na klitoris. Pak je tu taky další faktor, který mnohé šokuje. Při zkoušení nových věcí, tedy včetně peggingu, dochází ke zvýšené produkci hormonu dopaminu. Ten se řadí mezi nízkomolekulární neurotransmitery, jež jsou zodpovědné za pocity radosti a štěstí. Zkuste tedy navrhnout, že si ještě dnes v posteli zařádíte jinak než obvykle!

Kde a jak začít?

Jedním z nejdůležitějších rozhodnutí je, jaké dildo použijete. Existuje mnoho typů, které se rozdělují podle toho, zda s peggingem teprve začínáte, nebo už jste pokročilí. Většina párů preferuje psí pozici, kdy muž klečí na všech čtyřech a žena do něj proniká zezadu. Někteří pánové naopak rádi leží na zádech se zvednutýma nohama. Když milenka svému muži navíc hladí i penis, je zážitek intenzivnější.

Jako u každého sexuálního aktu, který patří k experimentálním pokusům, je důležité nespěchat, komunikovat a všímat si řeči partnerova těla. Další zásadní věcí je lubrikant! Řiť nevytváří lubrikaci pro anální penetraci, takže je choulostivá na poranění! Tak co, už jste o tom doma mluvili?

Zdroj: Názor autora, www./hellogiggles.com/lifestyle/what-is-pegging-4-reasons-why-it-is-on-everyones-sex-bucket-lists-these-days/, www.womenshealthmag.com/sex-and-love/a19934153/how-to-do-pegging/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat