Sexuální zdatnost partnera podpoří dobře mířená pochvala

Mlčeti zlato? Rada je to asi dobrá, ale v posteli tak docela neplatí. Co všechno lze na partnerovi pochválit, aby vás dostal do naprosté erotické nirvány?

Jakými věcmi se dá milování vylepšit? Tak jistě, klíčovým aspektem je zcela jistě prostředí a jeho celková atmosféra. Své mohou udělat i určitá afrodiziaka, která nakopnou libido a umocní intimní prožitky. Je to všechno? Kdepak, rozhodně nelze podcenit ani sílu slova!

Zlato, ano! Tohle je ono!

Pochvaly a lichotivé poznámky mířené k vašemu partnerovi představují způsob, jak dosáhnout naprosté sexuální blaženosti. Příznivě zapůsobí na jeho sebevědomí, neboť díky nim získá pocit, že je hýčkán a oceňován. Tento „stimul“ podpoří jeho výkonnost a pravděpodobně i vášnivou vynalézavost (1). Ovšem pozor, než tuto jednoduchou praktiku vyzkoušíte v praxi, měli byste znát pár podstatných pravidel.

Načasování jako alfa i omega úspěchu

Je důležité vědět, co přesně váš protějšek v posteli rád poslouchá. Když nezabrnkáte na tu správnou strunu, bude to mít zcela opačný a nepříjemný dozvuk. Ujistěte se také, že říkáte vhodnou věc ve vhodný čas (1). Tak úplně nevíte, jakou slovní zbraň vytasit? V takovém případě se držte klasiky, ta nikdy nezklame.

Konstatujte fakta, víc možná netřeba

Muže a ženy zpravidla vzrušují odlišné věci. Pochvaly týkající se sexuálních pohybů ale potěší každého, a to bez ohledu na pohlaví i konkrétní polohu. Neříkejte je ovšem bez rozmyslu a nepřehánějte to, přílišné množství sladkých komplimentů nevypadá důvěryhodně, což by mohlo z dlouhodobého hlediska milostný život negativně ovlivnit (2). A vůbec, musíte mluvit jenom o sexu, nebo je povolená i romantika mimo téma?

Charakter? Ten zabere!

V intimních chvílích můžete ocenit i nefyzické kvality partnera. Zmiňte třeba skutky a činy, které pro vás dělá v běžném životě. Dokážete mu, že jeho blízkost je pro vás tím nejlepším a nejhezčím zážitkem (2). Už vás pomalu napadá, jaká slůvka večer padnou na úrodnou půdu?

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7058563/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5937254/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat