Intenzivní sexuální prožitky mávnutím proutku

Každá vychytávka, která zintenzivní a prohloubí sexuální prožitek a spojení, se prostě počítá. Proč a jak máte dávat nohy nahoru a kdy se hodí experimentovat s krví?

Z dobrého ještě lepší. A to se u sexu jako dá? No jistě, pochybnosti stranou, učený z nebe nespadl. Každý si při milování může užít, takže jestli hledáte opravdu zatraceně dobré intimní triky, není čas otálet. Zkuste tyhle.

Nastavte záda a využijte sílu krve

Co se týče sexuálních poloh, tak oblíbená pozice „žena nahoře“ – čelem k partnerovi se často upřednostňuje před tou, kdy se vám partner dívá na záda. A to je velká škoda. Opačná pozice neumožňuje oční kontakt a hodí se pro stydlivky. Je to také vynikající poloha pro lidi, kteří nejsou připraveni na to, aby u nich partner viděl probíhající orgasmus. Týká se to i vás? Navíc úhel, ve kterém penis proniká do pochvy, je velmi lichotivý vůči bodu G, což vede k hlubším a uspokojivějším orgasmům (1). Běžte na to.

Vzhledem k tomu, že pasivnější partner nepotřebuje ruce, může je využít ke dráždění análního otvoru, klitorisu či prsou. Taky zvažte trojici vy dva a vibrátor. Chvíli si v ní užijte a pak plynule přejděte k další pozici, během které se milenec posadí, zatímco vy se opatrně přehnete přes okraj postele, ruce dáte na zem a svěsíte hlavu. Do ní se vám nahrne krev, což slibuje výbušnější a silnější vyvrcholení (1, 2).

Zvedněte pánev a semkněte nohy

V pozicích, které to umožňují, si pod pánev dávejte polštář. Penis se dostane hlouběji a pořádně vám polechtá všechna vnitřní zákoutí. Po pár pohybech nezapomeňte zvednout nohy a dát je co nejvíc k sobě. Vaginální průchod se zúží, čímže se podpoří tření genitálií. Prožitky jsou tak těsnější a smyslnější (1, 2).

Rozpusťte si vlasy

Nechte culík culíkem, rozpusťte své kadeře a nechte si za ně tahat. Jedná se o jemné gesto, které vyjadřuje touhu a nastoluje pocit momentálního vlastnictví. Tedy nejen to. Vzhledem k tomu, že pokožka hlavy je plná nervových zakončení, tahání za vlasy poskytuje celou řadu extra lahodných pocitů a útočí na nervová centra v mozku, která jsou spojená s bolestí a potěšením. Často se v souvislosti s ním objevuje i mravenčení, které běží nahoru a dolů po páteři (1, 2). Nechte se jím pohltit…  

Synchronizujte svůj dech

Mnoho sexuálních setkání je plytkých a nudných jenom proto, že partneři mezi sebou ztratili spojení. Je-li to i váš případ, použijte drsnější techniku inspirovanou tantrou, která probouzí smysly a zvyšuje intenzitu vjemů. S milencem synchronizujte svůj dech, udržujte s ním oční kontakt, jež umožňuje výměnu sexuální energie, a následně přejíždějte svými ostrými nehty po jeho těle – hezky nahoru a dolů. Následně veďte jeho ruku tak, aby udělal to samé vám (1, 2)). Cítíte to propojení?

Zdroj: Názor autora, (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5730004/, (2)  www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7691886/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat