Ženy vyděšené z orálního sexu

Uspokojení milence ústy je jednou z nejslastnějších a nejpreferovanějších milostných praktik ze všech. Většina mužů by se bez felace neobešla (jestli vůbec někdo takový existuje), ale i přesto mají některé ženy k orálnímu sexu odpor. Proč?

Pokud odmítáte polykat partnerův ejakulát, je to vaše věc. Nikde není psáno, že to musíte dělat, ale hanebně odmítat jakýkoli kontakt svých rtů s partnerovým penisem, to už je přinejmenším zarážející, i když zároveň pochopitelné. Navzdory tomu, jak často se předpokládá, že si k orálnímu sexu najdete cestu, sympatie pro tento druh stimulace pohlavních orgánů všechny ženy rozhodně nesdílejí. Co některé vede k tomu, že se mužskému pyji vyhýbají?

Trápí je špatné hygienické návyky milence

Penis je něco, čím muži čurají, a ženy si to uvědomují. Pakliže se pánové před milostným aktem neosprchují, dámy mohou mít problém orální sex praktikovat, zvlášť když pohlavní úd pokrývá smegma (pánové mu s libostí říkají tvarůžek). Mužské smegma má výrazný specifický zápach, je kombinací uvolněných kožních buněk, kožních olejů a vlhkosti a poznáte ho podle bílé nebo nažloutlé barvy v předkožkovém vaku. Chytrá horákyně svému partnerovi nabídne společnou očistu a penis si pod proudem vody může sama umýt (1).

Považují to za ponižující akt

Existují i ženy, pro které penis v ústech představuje akt submisivity a podrobení se. V této roli se dominantnější osobnosti mohou cítit nejistě až poníženě. Máte-li podobné pocity, možná, že trpí váš partnerský vztah jako takový. Protějšek nechcete pustit za hranici své komfortní zóny, třeba ze strachu, aby vám ublížil. Sexuální život je totiž odrazem toho partnerského. Zamyslete se nad vaším soužitím a ujasněte si, co k partnerovi cítíte, zda je ve vašem vztahu důvěra a otevřenost (2).

Nemohou se smířit s velikostí penisu

Ústa a hrdlo nejsou tak univerzální jako vagína. Obrovské penisy mohou představovat překážku a problém. Když k tomu přičtěte příliš hrubého milence, který nebere ohledy, vyjde vám z toho trauma. Pak je třeba najít orální techniku, která je příjemná pro oba zúčastněné, popřípadě si hodně vypomáhat rukama. Všechno jde, jen když se chce (2).

Mají špatné zkušenosti

Přišel, na nic se neptal a začal jí penis strkat hluboko do krku, protože to viděl v pornu. Ano, i takhle někteří muži „žádají“ o splnění svých erotických snů (naštěstí jich není většina). Špatné zkušenosti žen se ale pak promítají do současného milostného života. Co s tím? Trpělivost a postupné objevování toho, že penis není škodná, ale báječně reagující a citlivá erotogenní zóna (2).

Intimitu si představují jinak

Zatímco muži orální sex milují a považují ho za důkaz nejhlubší intimity, původní obyvatelky Venuše často mají jiný názor. Buď se jim felace nelíbí, nebo je rovnou nebaví. V tom případě nemůžete dělat nic jiného, ​​než se s partnerem pokusit o nějaký kompromis, třeba orální hrátky jednou měsíčně či náhražku ruční prací. Je ale pravděpodobné, že se dlouho frustrovaný milenec orálního sexu nevzdá a možná ho začne vyhledávat jinde (2).

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2840968/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4707067/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat