Sebeláska je důležitá pro váš sexuální život

Sebeláska je základem každého vztahu. Proč je to pro váš sexuální život tak důležité a jak se můžete naučit milovat samu sebe?

Opravdu musíte nejprve milovat samu sebe, než se dostanete do vztahu? Ano! Proč je sebeláska nejen základem pro naplňující vztah, ale slouží také jako klíč ke krásnějšímu sexu?

Neustálé srovnávání s ostatními

Mnoho žen se necítí příliš jistě, pokud jde o tělo a osobnost. Neustálé srovnávání s jinými ženami na sociálních sítích často vyvolává pocit, že s nimi není něco v pořádku. A my se chceme změnit, být jako ostatní. V každé z nás je jedinečná krása, proto nelze srovnávat. Přijmout se taková, jaká jste, se všemi drsnými hranami a domnělými vadami na kráse, představuje největší revoluci v dnešním kosmetickém průmyslu.

Naučit se mít rád sama sebe

Kdy jste se na sebe naposledy podívala do zrcadla a řekla si: „Jsem krásná“? Mnoho žen se na své tělo dívá spíše kriticky, vidí drobné vrásky, černé tečky, pomerančovou kůži. Vidíte se příliš tlusté, příliš hubené, příliš bledé nebo příliš křivé. Oblečení může zakrývat nejistotu, ale v intimním životě raději zhasnete světlo. Ženy, které se ve svém těle cítí pohodlně, se častěji svlékají před svým partnerem, mají častěji sex, mají více orgasmů a jsou ochotnější zkoušet nové techniky.

Cvičení se zrcadlem

Abyste se ve svém těle cítila pohodlněji, první věc, kterou musíte udělat, je podívat se na sebe. Podívejte se na sebe úplně novýma očima a zkoumejte své tělo jako malé dítě. Jak vypadá, od hlavy až k patě, jako krásné dílo, ne se zkoumáním detailů. 

Pozitivní myšlenky

Jak mluvíte sama se sebou? Točíte se na místě, nebo se dokážete i pochválit? Láskyplné myšlenky o nás samých snižují srdeční frekvenci, což je znamení relaxace a bezpečí. Naopak negativní myšlenky zvýšily srdeční frekvenci a úroveň stresu. Pozitivní myšlenky vás uvolní a donutí vás mít více sexu. Dobré partnerství znamená, že sdílíme naše potřeby. Upřednostňovat své vlastní potřeby a mluvit o nich vyžaduje odvahu. Pouze když řeknete, co si přejete, mohou se tato přání také splnit. Váš partner chce, abyste byla šťastná, a otevřená komunikace vás sbližuje. 

Jak sebeláska zlepšuje sexuální život

Pozitivní sebeobraz má méně společného s fyzickou přitažlivostí, ale spíše se šťastným vztahem a celkovou spokojeností. Pokud vám na sobě záleží, odrazí se to na vašem vztahu. Vnitřní lehkost je nakažlivá a umožňuje vám nebrat se tak vážně. A čím uvolněnější jste, tím snazší pro vás je uvolnit se a užívat si milostný život. 

Zdroj: názory autora - celý článek






Celkem 2 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat