Když je vibrátor výhradním zdrojem potěšení

Dosahujete vyvrcholení pouze jedním způsobem, a to se svou erotickou pomůckou? Tohle je důvod, proč je to dobře!

Saje váš klitoris jako nikdo jiný a dokáže vás k orgasmu přivést co každou minutu. Navíc je na něj spoleh (může pořád), přehlíží vaše nálady při menstruaci a dokáže pochopit, že když se vám uspokojovat nechce, tak se vám prostě nechce. Škoda, že nemluvíte o milenci, ale o své erotické pomůcce, která je jediným a výhradním zdrojem vašeho potěšení. Máte se kvůli tomu znepokojovat?

Orgasmus pouze jedním způsobem

Nalijme si čistého vína. Vibrace jsou zdaleka nejúčinnějším způsobem stimulace klitorisu – ženského knoflíku slasti. Orgasmy vyvolané vibrátorem zpravidla bývají intenzivnější než ty ostatní, protože hračka pro dospělé toho dokáže víc než jazyk, prst nebo penis. Navíc jde i o pohodlí. Proč namáhat prsty a otrocky se snažit, když stačí zapnout stroj, a máte hotovo?

Spousta žen by určitě žádné orgasmy neměla, kdyby nebylo pokorného vibrátoru. Co se týče ostatních palčivých otázek, tak neexistuje žádný důkaz, že by pravidelné používání vibrátoru způsobilo nějaké trvalé poškození a snížilo schopnost vyvrcholení dosahovat.

Který ze dvou způsobů je ten lepší?

Problémy mohou nastat, pokud si vy nebo váš partner myslíte, že je něco „špatného“ na tom, když dokážete vyvrcholit pouze tímto způsobem. Pravdu? Ne, není to „nepřirozené“ a rozhodně nejde o nevěru. Vibrační orgasmy nebývají horší než orgasmus vyvolaný penisem, prstem nebo jazykem. Žádný způsob není lepší nebo horší než ten druhý!

Jestli je rozdíl mezi tím, kdy vyvrcholení vůbec nedosahujete, a tím, kdy se váš partner chopí situace a s pomocí pomůcky vás přivede skoro až do bezvědomí, volba je jasná. Nechte ho, aby si hrál – s dětinskou energií. Musí se však primárně dozvědět, že vibrátor je váš kámoš, který neplní roli jeho konkurence, nýbrž spojence. V tomhle máte jasno, ale nelíbí se vám, že najednou na svůj vibrátor nereagujete tak nadšeně jako dřív?

Změňte svůj masturbační styl

Jelikož vibrace jsou silné a nervová zakončení klitorisu si na tuto úroveň intenzity mohou zvyknout, na pár dní svého uměláka odložte stranou a zvykejte si na jemnější styl hýčkání. Použijte ruční sprchovou hlavici či trysku ve vířivce. Nebo si kupte pomůcku, která oproti té vaší spíš saje.

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat