Zmírněte bolesti hlavy žhavým sexem

Bolest hlavy není omluva, ale příležitost! K čemu? Zavřete za sebou dveře ložnice a mazlete se. Milování je účinnější než pilulka z lékárny!

Je to klišé, které všichni známe. Partner chce mít sex, ale vy ho odmítnete se slovy, že vás bolí hlava. „Až jindy, zlato!“ Pokud pomineme, že je to jedna z nejčastějších výmluv, jak se z milování vykroutit, za bolestmi hlavy, jsou-li skutečné, stojí dehydratace, nedostatek spánku, konzumace nikotinu, vynechání jídla, zpracované maso, intenzivní smích či pláč a další stavy. Dobrou zprávou je, že pakliže se chcete bolestí hlavy zbavit, dá se spojit příjemné s užitečným.

Proč dát sexu zelenou?

Při sexu se uvolňují hormony, jako je dopamin, které ve skutečnosti snižují nepohodlí, které cítíte. To je jeden z důvodů, proč je sex po kocovině tak populární. Jistě, možná se vám bude chtít zvracet, ale vaše tělo ví, že sex je ten nejpravdivější lék, proto se s tím vypořádá. Mějte sex, jak chcete – jemně, či intenzivně. Záleží na tom, jaký způsob vám bude příjemnější (2). 

Účinky má i vzájemná masturbace

Pokud chcete rychlou dodávku zmíněného dopaminu, ale máte takovou bolest, že se vám představa samotného pohlavního styku příčí, přiložte ruku (ruce) k dílu a vzájemně se masturbujte. Podpoříte intimitu, zbavíte se bolesti, a navíc nevynaložíte tolik úsilí. Pomoci samozřejmě mohou i erotické pomůcky. Stačí je zapnout a uvolnit se (2).

Pozice lžiček je nejvhodnější

Partner je v kondici, zatímco vám se ta hlava asi snad rozskočí. Nevadí, přetočte se na bok, na milence vyšpulte pozadí a nechte ho, aby do vás vstoupil – zazdu. Pozice lžiček, během které milenci leží na boku v řadě za sebou, je fyzicky nenáročná a pohodlná. Partnerovi umožněte, aby ejakuloval. Semeno se skládá z několika složek, včetně vitaminu C, B12, kyseliny askorbové, vápníku, kyseliny citrónové, fruktózy, kyseliny mléčné, hořčíku, zinku, draslíku, sodíku, tuku a dalších bílkovin a podle vědců má antidepresivní účinky (1).

Zdroje: (1) www.researchgate.net/publication/11324581_Does_Semen_Have_Antidepressant_Properties, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5052677/






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat